Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Bliža se osvežen Kozjanski sejem – do konca avgusta še možne prijave


V Kozjem bo od 7. do 9. septembra izjemno živahno, saj bodo ponovno izpeljali Kozjanski sejem. Dogajanje, ki je v Kozjem pisalo večletno bogato in pestro zgodbo, bo v svojem bistvu ohranilo prvotno poslanstvo promocije lokalnega gospodarstva in širjenja uspešnih zgodb domačih obrtnikov, v novi organizaciji pa mu dodajajo tudi novo preobleko.

Kozjanci smo upravičeno ponosni na svoje korenine in svoje zgodbe z veseljem delimo z vsemi, ki nas pridejo obiskat. Prav to je bil tudi glavni povod za odločitev, da letos na začetku septembra ponovno pristopimo k organizaciji Kozjanskega sejma.

kozjanski_sejem_2018_arena_mladihPester nabor dogajanja bo vključeval vse od: športnih iger, zabavnega dogajanja za mlade s paintball animacijo in vrhunsko DJ zabavo, kulturnega programa in otroških delavnic, pa vse do podjetniških predstavitev, poučnih predavanj, atraktivnih delavnic in okroglih miz z zanimivimi gosti, podjetniškega sejma, arene mladih, kulinaričnega razvajanja v okviru odprte kuhinje ter veselice z Ansamblom Toneta Rusa in še in še.

Postanite del pestrega dogajanja v okviru Kozjanskega sejma in skupaj z nami ponesite dobro ime o Kozjanskem široko v svet! Če vas zanima sodelovanje na prireditvi Kozjanski sejem v kateremkoli od naštetih sklopov, izpolnite prijavnico (klik!) in jo pošljite na elektronski naslov [email protected], ali po pošti na: Sandi Štus, Kozje 99, 3260 Kozje, najkasneje do 31. avgusta. Preberite tudi splošne pogoje sodelovanja (klik!)

PODJETNIŠKI SEJEM Eden večjih poslovno-sejemskih dogodkov v regiji, ki omogoča promocijo uspešnih podjetniških zgodb. Cilj je, da s predstavitvijo na sejmu podjetniki dosežejo želeno raven promocije in poznanosti v lokalnem predvsem pa v širšem okolju ter navežejo koristne stike in povzdignejo poslovno pot na višji nivo ter prodrejo na nove trge.

KOZJANSKA TRŽNICA Kozjanska tržnica bo ponujala obsežno in pestro sejemsko dogajanje, v okviru katerega bo predstavljeno vse dobro, kar ponujajo domači pridelovalci iz kozjanske regije, in sicer se bo na stojnicah zbrala pestra ponudba domačih izdelkov, od hrane in pijače vse do izdelkov tradicionalnih obrti.

kozjanski_sejem_2018_kozjanska_nocKOZJANSKA KUHINJA Kulinarično doživetje, poznano pod imenom odprte kuhinje, vselej pritegne lepo število ljubiteljev dobre hrane, željnih razvajanja z unikatno in vrhunsko ponudbo lokalnih gostincev. V Kozjem v okviru sejma pripravljamo Kozjansko kuhinjo, kjer bodo brbončice obiskovalcev razvajali izbrani ponudniki hrane in pijače.

Aktualne informacije bo organizacijska ekipa Kluba mladih Kozje, Mrežnega podjetniškega inkubatorja Vrelec in Občine Kozje sproti objavljala na Facebook profilu: Kozjanski sejem.