Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Začetek 2. sezone Športnih iger društev z nekaj novostmi


Po izredno uspešni prvi sezoni Športnih iger društev v organizaciji Športne zveze Kozje, ki je med majem 2016 in aprilom 2017 pritegnila več kot 200 različnih udeležencev iz šestih društev, se je zadnjega junija pričela nova sezona.

V novi sezoni so organizatorji pripravili nekaj novosti. Največja je ta, da so k sodelovanju povabili še dve društvi, Športno društvo Bistrica ob Sotli ter Športni klub Virštanj.

tenis_kozje_junij_201812 lanskoletnim panogam so dodali še dve novi panogi za tekmovalke in sicer odbojko na mivki in pikado.  Gostitelji novih panog bosta novi ekipi, medtem ko bodo lanskoletne ekipe še vedno gostile po dve panogi. Nekoliko so še zamaknili tekmovanje, ki se po novem začenja junija in končuje maja naslednje leto.

Druga sezona športnih iger se je pričela s tenisom, gostitelj pa so bili lanskoletni prvaki, ekipa ŠD Kozje. Tekmovanja se je udeležilo pet ekip, ki so se pomerile vsaka z vsako. Domačini so v to panogo vložili jokerja in to uspešno, saj so premagali vse nasprotnike in zanesljivo osvojili prvo mesto. Na drugo mesto se je tokrat uvrstila ekipa ŠD Polje ob Sotli, tretja pa je bila ekipa ŠK Virštanj. Vrstni red po prvi disciplini je seveda enak tistemu v tenisu.

Naslednja disciplina – košarka trojke bo potekala julija v Zagorju, kot tretja pa bo avgusta na vrsti odbojka na mivki, za moške v Lesičnem in za ženske v Bistrici ob Sotli. (R.G.)