Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 30. 7. 2018 (neznanci so ga pretepli in porezali, pretep ob toboganu, mož pretepel ženo, zasegi posušene rastline,…)


Dogodki, ki so jih v minulem tednu, od 23. 7. do 29. 7. 2018 obravnavali policisti Policijske postaje Šmarje pri Jelšah:

TOREK, 24. 7. 2018

Iz ZD Šmarje pri Jelšah so bili obveščeni, da so oskrbeli poškodovanega občana, kateri bi naj bil pretepen in porezan s strani neznancev. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da se je dejanje zgodilo okrog 21.30 ure na lokalni cesti na Škrbniku. V zvezi storjenega dejanja bo po zbranih obvestilih na ODT Celje podana kazenska ovadba.

ČETRTEK, 26. 7. 2018

Ob 14.55 uri so bili obveščeni, da je prišlo do spora v bazenih Termalija med dvema osebama, zaradi dogodka, ki se je zgodil na toboganu. Pri tem je državljan Republike Slovenije, z roko, večkrat udaril po obrazu državljana Republike Francije. Po zbranih obvestilih bo državljanu Slovenije s strani prekrškovnega organa PP Šmarje pri Jelšah izdana odločba o prekršku.

PETEK, 27. 7. 2018

Patrulja PP Šmarje pri Jelšah je pri izvajanju nalog javne varnosti v naselju Šmarje pri Jelšah opazila dva mladostnika, ki sta sedela na klopci. Pri tem sta policista opazila, da je ena oseba nekaj skrila ob sebi. Pri postopku je bilo ugotovljeno, da je eden izmed mladostnikov, ko je opazil policiste, skril manjši mlinček z vsebino posušene rastilne rjavo-zelene barve. Zaradi suma, da gre za prepovedano drogo je bila zasežena snov poslana na analizo na SKP PU Celje. Po prejemu mnenja bomo zadevo ustrezno zaključili.

KD NASILJE V DRUŽINI IN IZREČENI UKREP PO ČL. 60 ZNPPol

Ob 21.45 uri so bili obveščeni, da je v kraju Platinovec mož fizično napadel svojo ženo, zaradi česar je le-ta zbežala od doma. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da gre za kaznivo dejanje nasilja v družini. Policisti so možu v postopku izrekli ukrep prepovedi približevanja domu in ženi, prav tako pa bodo po vseh zbranih obvestili podali kazensko ovadbo na ODT Celje.

SOBOTA, 28. 7. 2018

Ob 18.00 uri so bili obveščeni, da je prišlo do kršitve javnega reda in miru v enem izmed gostinskih lokalov v naselju Bistrica ob Sotli. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je eden izmed gostov izzival skupino štirih gostov, zaradi česar je eden izmed teh fizično obračunal z izzivalcem. V zvezi s kršitvijo bo obema kršiteljema s strani prekrškovnega organa PP Šmarje pri Jelšah izdana odločba o prekršku v hitrem postopku.

NEDELJA, 29. 7. 2018

Ob 21.20 uri sta policisti pri kontroli cestnega prometa občanu zasegla zvit cigaret z zdrobljenimi delci zeleno rjave barve. Zaradi suma, da gre za prepovedano drogo konoplja je bil cigaret z vsebino poslan na analizo na SKP PU Celje. Po prejetem mnenju bo kršitelju s strani prekrškovnega organa PP Šmarje pri Jelšah izdana odločba o prekršku.