Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Konjske dirke Imeno 2018 (foto, video)


Člani Konjenice Virštanj Obsotelje so v soboto na Hipodromu Imeno organizirali tradicionalne, že dvanajste Konjske dirke. Poleg dirk so poskrbeli še za bogat spremljevalni program, konjsko tombolo, obilico hrane in pijače ter zabavo z ansamblom Slovenski muzikantje.

Na dnu prispevka vabljeni tudi k ogledu fotogalerije in podrobnejših rezultatov.

dirke2

Zadnja julijska sobota je v sklopu Poletja v Podčetrtku že tradicionalno rezervirana za konjske dirke, ki jih organizirajo člani Konjenice Virštanj Obsotelje. Tokratne dirke so se pričele z dirko ponijev do 120 cm na 500 metrov in ponijev nad 120 cm na 800 metrov. Za poniji pa so na vrsto prišli hladnokrvni konji, rekreativni, slovenska toplokrvna pasma, polnokrvni angleški konji na 1400 metrov in polnokrvni konji na 2000 metrov, za konec dne pa je za domače navijače in ljubitelje konj sledil vrhunec dirk, saj se je med sabo, na 1400 metrov, pomerilo šest članov domače Konjenice Virštanj Obsotelje, na katere so lahko obiskovalci tudi stavili, zmago pa si je pridirkal Franci Kostanjšek.

dirke5

Skozi celodnevno dogajanje so organizatorji poskrbeli za spremljevalni program, otroci so lahko jezdili ponije, na prodaj pa je bila tudi konjska tombola, katere dobitek je bil konj, srečno roko pri nakupu srečke pa je imela Tamara Halužan.

Obiskovalci so bili poleg programa skozi celoten vroč dan, deležni okusne hrane in pijače, ob koncu dirk pa je sledila zabava z ansamblom Slovenski muzikantje.

Fotogalerija in podrobnejši rezultati:

galopske-dirke-imeno-2018-prijeva_rezultati-rezultati-1-page-001

galopske-dirke-imeno-2018-prijeva_rezultati-rezultati-1-page-002

K. C.