Zaključena veteranska liga Kozjansko: v Virštanj tudi 5x nagrada naj strelcu!

2. 6. 2018 16:57

S tekmami petega kola se je zaključila jubilejna, 10. sezona Veteranske lige malega nogometa Market TUŠ Kozje Kozjansko.

Ekipa Podsrede je končala na drugem mestu
Ekipa Podsrede je končala na drugem mestu

10. sezona je bila nekaj posebnega, saj je potekala le enokrožno. Pred začetkom sezone se je organizator, Športna zveza Kozje odločil, da bo od letošnje sezone dalje nogometne lige organiziral tako, da se bodo pričenjale jeseni, zaključevale pa spomladi in ne več obratno, kot je to bilo doslej. Da ne bi bili letošnjo pomlad brez nogometa, so zato izpeljali krajšo, enokrožno ligo.

Sodelovalo je šest ekip, zato je bilo na sporedu le pet kol. V tako kratki ligi si seveda ni bilo moč privoščiti kakršnih koli spodrsljajev. To je uspelo ekipi ŠK Virštanj, ki je v petem krogu še petič zmagala in z maksimalnim izkupičkom osvojila naslov prvaka veteranske lige, kar jim je uspelo drugič. O drugem in tretjem mestu je odločala tekma zadnjega kroga med ekipama ŠD Podsreda Fasade No-Bo in Bar Gasilček Imeno. Zmagali so igralci iz Podsrede, ki so tako tekmovanje končali na drugem mestu, igralci iz Imenega pa na tretjem.

Tretjeuvrščeni Bar Gasilček Imeno
Tretjeuvrščeni Bar Gasilček Imeno

Da je sezona potekala povsem v znamenju ekipe ŠK Virštanj pove še podatek, da si je kar pet njihovih igralcev razdelilo naslov najboljšega strelca. Po štiri zadetke so namreč dosegli Boštjan Kovačič, Mitja Krušlin, Erik Lesjak, Boštjan Milat in Mitja Vodušek. Poleg tega pa je ekipa ŠK Virštanj prejela še pokal za fair-play, saj v petih krogih ni prejela nobenega kartona. (R.G.)

REZULTATI 5. kola – 1. 6. 2018 V PODSREDI

ŠD KOZJE : KRISTAN VRH 3:0  b.b.

Ekipa Kristan Vrha ni prišla na tekmo

ŠD PODSREDA FASADE NO –BO : BAR GASILČEK IMENO 2:0 

Strelci:  Vižintin 1, Županc 1

ŠK VIRŠTANJ : ŠD BISTRICA 4:0 

Strelci: Lesjak 2, Milat 2

 

KONČNA LESTVICA SEZONA 2018

ŠK VIRŠTANJ 15
ŠD PODSREDA NO-BO 12
BAR GASILČEK IMENO 9
ŠD KOZJE 4
ŠD BISTRICA 1
KRISTAN VRH 1
KONČNA LESTVICA STRELCEV:

4 zadetki: Kovačič,  Krušlin, Vodušek, Milat, Lesjak (Virštanj)

3 zadetki: Jagrič, Županc (Podsreda), Sinkovič (Kozje)

vlmn_kozjansko_2018_igralci

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X