Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Članske gasilske desetine na tekmovanju v Rogatcu (foto, video)


Članske gasilske desetine GZ Šmarje pri Jelšah so se v nedeljo zbrale v Rogatcu, kjer so se udeležile članskega gasilskega tekmovanja. Gasilske desetine so se pomerile v vaji z motorno brizgalno, v vaji razvrščanja in v štafeti.

Poleg 71 prijavljenih ekip s strani GZ Šmarje, ki so se pomerile v šestih kategorijah, in sicer člani in članice A, člani in članice B ter starejši gasilci in gasilke so se izven konkurence pomerile tudi štiri ekipe iz Vatrogasne zajednice Krapinsko Zagorske županije in tako so lahko gasilci z obeh strani Sotle primerjali svoja znanja in spretnosti med seboj ter glede na rezultate ugotovili, da je delo tako enih kot drugih odlično.

Tekmovanje, ki se je odvijalo v izjemno vročem vremenu, so si ogledali tudi visoki gostje in predstavniki GZ Šmarje, ki so ob koncu tik pred razglasitvijo rezultatov nagovorili vse prisotne gasilke in gasilce. Poleg poveljnika GZ Šmarje Bogdana Krumpaka in predsednika Eriha Straška je zbrane nagovoril tudi regijski poveljnik Bojan Hrepevnik ter pa župan Rogatca Martin Mikulič. Prav vsi so pohvalili gasilce, ki se trudijo ne samo za tekmovanja, ampak na vseh korakih in nesebično priskočijo na pomoč, ko je to potrebno brez zahteve po plačilu, prav tako pa so jim čestitali za osvojene rezultate, ki jih je v nadaljevanju podala predsednica ocenjevalne komisije Josipa Hrepevnik.

clani2

Rezultati:

Člani A

  1. PGD Šmarje pri Jelšah
  2. PGD Sveti Florjan
  3. PGD Kristan Vrh

Članice A

  1. PGD Buče
  2. PGD Lesično
  3. PGD Donačka Gora

Člani B

  1. PGD Pristava pri Mestinju
  2. PGD Steklarna Rogaška
  3. PGD Šmarje pri Jelšah

Članice B

  1. PGD Steklarna Rogaška
  2. PGD Lesično-Pilštanj-Zagorje
  3. PGD Šentvid pri Grobelnem

Starejši gasilci

  1. PGD Pristava pri Mestinju
  2. PGD Šmarje pri Jelšah
  3. PGD Steklarna Rogaška

Starejše gasilke

  1. PGD Pristava pri Mestinju
  2. PGD Šmarje pri Jelšah
  3. PGD Kozje

K. C.