Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podpisali dogovor o podpori projektu Vonarsko jezero (video)


V ponedeljek so v Rogaški Slatini sestali predstavniki slovenske in hrvaške lokalne skupnosti, ki so podpisali dogovor o podpori projekta Vonarsko jezero, s čimer želijo dokazati, da so enotni in da si oživitve resnično želijo.

Po besedah mag. Branka Kidriča je bil razlog tokratnega srečanja dokazati, da tako na lokalni kot regionalni ravni projekt Vonarsko jezero žanje vso podporo in da so želje pri realizaciji omenjenega projekta enotne. V okviru svojih zmožnosti in pristojnosti si bodo zbrani tudi naprej prizadevali za izvedbo projekta, ob čemer pa so se zahvalili vsem, ki si na omenjenih ministrstvih in resorjih prizadevajo za oživitev Vonarskega jezera.

vonarje1

Na podpisu Dogovora o podpori projekta Vonarsko jezero so bili poleg generalnega direktorja Direktorata za regionalni razvoj  Marka Drofenika in županov Rogaške Slatine mag. Branka Kidriča ter župana Podčetrtka Petra Misja prisotni tudi župan Krapinsko Zagorske županije Željko Kolar, načelnik občine Hum na Sutli Zvonko Jutriša ter Ksenija Krivec Jurak, načelnica občine Zagorska Sela.

Kaj so ob podpisu dogovora povedali pa prisluhnite v videu.

K. C.