Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Festival vina in čokolade 2018 ponovno navdušil in privabil več tisoč obiskovalcev (foto, video)


Podčetrtek je v soboto ponovno postal križišče vinsko čokoladne pregrehe, kajti na 4. Festivalu vina in čokolade, ki je v teh letih postal mednarodni dogodek, se je ponovno srečalo okoli sedem tisoč ljubiteljev vin, čokolade, dobre družbe, zabave in izjemnega okolja.

fvc3

Kot je ob uradni otvoritvi dogodka dejal direktor Turizma Podčetrtek, Bistrica ob Sotli, Kozje, Boštjan Misja se organizacijski odbor na dogodek pripravlja vse leto, teden dni porabijo za pripravo dvorane, v enem dnevu dogodek izvedejo, nato pa nekaj dni namenijo še pospravljanju. Poleg tega je potrebno poudariti, da je na samem dogodku na pomoč priskočilo okoli trideset prostovoljcev, članov Mladinsko kulturnega društva Lepe strune ter dijakov Šole za gostinstvo in turizem Celje.

Skozi celoten dan se je tako v Podčetrtku združevalo sladko, vrhunsko, drugačno in zabavno, saj so se razstavljavci predstavljali na kar šestdesetih stojnicah, hkrati pa je bilo poskrbljeno za raznolik spremljevalni program, katerega je med drugim spremljala modna revija Wine&choco fashion, ponovno so tekli za Metulje hrabrega srca, razglasili so županovo vino 2018, katerega naziv je prejelo vino Domačije Volavšek, skozi celoten dan je potekal bogat program za otroke, ki so se lahko zabavali z Mojco Robič, ustvarjali v delavnicah, plezali na plezalni steni…, pripravljena je bila slaščičarska delavnica, nastopila sta tolkalni in tamburaški orkeste GŠ Rogaška Slatina, Društvo godbenikov Šmarje pri Jelšah, Trubači, osrednja glasbena gostja pa je bila Alya s bandom.

fvc2

Kako sladko, vinsko in zabavno je bilo v Podčetrtku v soboto, si oglejte v videu in obsežni fotogaleriji.

Fotogalerija:

 

K. C.

tek-smarski-2018-polsi-klik