Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V soboto bo v Kozjem potekala vaja »Požar Večnamenskega centra Kozje 2018«


civilna-zV soboto bo v okolici in prostorih Večnamenskega centra Kozje potekala operativno štabna vaja »Požar Večnamenskega centra Kozje 2018«.

Enote sistema zaščite in reševanja zato občane pozivajo naj se zaradi dogajanja ne vznemirjajo.

V Občini Kozje se vse enote sistema zaščite in reševanja neprestano pripravljajo, usposabljajo in opremljajo za posredovanje ob naravnih in drugih nesrečah, saj jih nič ne sme presenetiti. Ne enote, še manj pa občane občine Kozje.

Vsa ta znanja in iznajdljivost kadrov bodo preizkusili na občinski operativno štabni vaji »Požar Večnamenskega centra Kozje 2018«.

Vaja bo potekala v soboto, 21. april 2018, od 15. do 17. ure v okolici in v prostorih Večnamenskega centra Kozje.

Začetek vaje , s prvim klicem v sili, bo ob 15. uri s simulacijo požara večje razsežnosti v Večnamenskem centru Kozje. Na vaji bodo sodelovala vsa prostovoljna gasilska društva občinskega poveljstva Občine Kozje, Civilna zaščita občine Kozje, NMP Šmarje pri Jelšah, OZRK Šmarje pri Jelšah ter Policijska postaja Šmarje pri Jelšah.

Občane obveščajo, da bo v času vaje na cestah večje število intervencijskih vozil, ki bodo uporabljala tudi zvočne in svetlobne signale. Hkrati pa vse občane vljudno vabijo na ogled vaje.