Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šentrock 2018: zabavali smo se z Big Foot Mamo (foto, video)


Na letošnjem Šentrocku smo se zabavali z Joker out, Letečimi potepuhi, Big Foot Mamo, ina_9507Zaljubljeno generacijo in Balkan boysi. Množica obiskovalcev, tudi z Gorenjske so prišli, se je tradicionalno zbrala za občino, kjer so jih na veliki žur pripravili Joker out.

V eni izmed svojih objav so se predstavili: “smo Joker Out iz Bežigrajskega konca Ljubljane, s pridihom Vrhniškega piša. V iskanju zvoka smo prišli do zaključka, da je to kar iščemo, v resnici, naša pristna mešanica, ki so jo dekleta Slovenije poimenovale Shagadelic rock n’ roll. Ustvarjamo slovensko glasbo.”

Med mnogimi uspešnicami smo slišali tudi Pojem blues, Kurja lojtra in, seveda, BiciklAljoša Kunilo (glas), Dejan Došlo (ak.kitara, glas), Marko Matjašič (el. kitara), Sergej Jereb (bas kitara), Marko Ogrin (klaviature) in Matjaž Ogrin (bobni) že nekaj časa sestavljajo skupino Leteči potepuhi, kako so prepevali s šentjursko publiko preverite v video insertih.

sentrock

sentrock201828 let, 8 albumov in ogromno pesmi, z novo plato Plameni v raju, so navdušili šentjursko publiko. Slišali pa smo tudi Črn tulipan, Sam prjatla, Mala nimfomanka in druge. Govorimo o Big foot mami – Alen SteržajZoran ČalićGrega SkočirJože Habula in Daniel Gregorič so prepelali skupaj z obiskovalci. Kako so obiskovalci uživali preverite v videih in foto galeriji.

 

Za vrhunec večera so poskrbeli Balkan boys in Zaljubljena generacija. Kako je bilo preverite v videih in fotografijah.

Ftogalerija:

Evelin Brodnik