Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Karateisti ob Jadranu uspešni tudi s pomlajeno postavo


V soboto bila v Luciji pokalna tekma Karate zveze Slovenije. Udeležilo se je je 50 klubov, ki so v boj za najvišja mesta v naši državi poslali kar 429 tekmovalcev. Tudi Karate klub Kozjansko in Obsotelje je poslal 12 članov, in sicer pretežno pomlajeno ekipo, katere del se je komaj začel uveljavljati na večjih tekmah v naši državi.

Skupaj so opravili 16 nastopov v katah in športnih borbah. Tekmovali so: Tilen Prah, Vinko Juraja, Leon Sodin, Filip Lotrič, Tai Kunst, Benjamin Herman, Lea Bele, Ana Bele, Žan Luka Lesnika, Luka Bele, Grega Zbil in Bor Hartl.

Večina izkušenejših tekmovalcev je znova posegla po samem vrhu in se borila za najvišja mesta v številčno močno zasedenih kategorijah, prav tako pa so nas presenetili tudi začetniki, saj so se skoraj vsi domov vrnili z medalijami.

UVRSTITVE:

1.  mesta: FILIP LOTRIČ – kata malčki, LUKA BELE – kate dečki, LEA BELE – športne borbe malčice -30 kg, ŽAN LUKA LESNIKA – športne borbe kadeti +70kg, BOR HARTL – kata mladinci

2. mesto: LUKA BELE – športne borbe dečki do 40 kg,

3. mesta: Leon SODIN – športne borbe malčki do 30 kg, Tai KUNST – športne borbe malčki +30 kg, Lea BELE – kata deklice, Ana BELE – kata deklice, ANA BELE – športne borbe malčice do 30 kg, GREGA ZBIL – kata dečki

Tilen Prah, Vinko Juraja in Benjamin Herman so se borili in pokazali, da se bodo kmalu lahko kosali v samem vrhu do katerega jim tokrat ni uspelo priti. Eni zaradi prestopa v višjo starostno skupino, drugi pa zaradi potrebnih izkušenj, ki jih bodo vsekakor nabrali v prihodnosti.

Skupno so se s temi uvrstitvami člani Karate kluba Kozjansko in Obsotelje med 50 prijavljenimi klubi zavihteli na odlično tretje mesto!

Ekipo je odlično vodil nekdaj uspešen tekmovalec Joži Preskar, pomagal pa mu je tudi Žan Luka Lesnika. Podjetju MOS Servis d.o.o. se najlepše zahvaljujemo za posojo kombija.

Miha Romih, glavni trener

sentrock-2018-polsi-klik