Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zobozdravstvene storitve v Podčetrtku odslej v prenovljeni zobni ambulanti (foto, video)


Po štirih desetletjih zobne ambulante v Podčetrtku, so se v Javnem zavodu odločili za prenovo le te, pretekli teden pa so prenovljene prostore tudi uradno predali svojemu namenu.

V Zdravstvenem domu Podčetrtek je dolga leta delovala zobozdravstvena ambulanta, ki je bila vse do konca leta 2015 v rokah koncesionarja, na tem območju zobozdravstvene legende Leopolda Alegra, kateremu je ob strani stala zobna asistentka Marija Golob. Po njegovi upokojitvi je zobna ambulanta prešla pod okrilje Javnega zavoda ZD Šmarje pri Jelšah, mesto zobozdravnika je prevzela mlada doktorica dentalne medicine Simona Lipnik, pod okrilje JZ pa je prišla delat tudi sestra Marija in tako sedaj po besedah direktorice JZ ZD Šmarje pri Jelšah mag. Jasne Žerak tvorita zelo dober team.

zobna1

Po besedah direktorice JZ ZD Šmarje pri Jelšah Jasne Žerak, so se v Javnem zavodu po tem, ko je ambulanta prešla v njihove roke odločili, da bodo poskrbeli za prenovo. Pri prenovi prostorov, katero je izvajalo podjetje Remont, je šlo za 60 tisočakov vredno naložbo, ki je poleg ureditve ambulante obsegala tudi nakup nove naprave ter pa ureditev posebnih prostorov za zaposlene, prenovitev pa bo prav gotovo pozitivno vplivala ne samo na zaposlene, ampak tudi na paciente, ki koristijo njihove storitve.

Nad prenovljeno zobno ambulanto in nad dobrimi pogoji za paciente, ki jih nudi JZ ZD Šmarje pri Jelšah, je bil ob otvoritvi novih prostorov navdušen tudi župan Peter Misja, ki upa, da se bodo v Podčetrtku v sklopu zdravstva kmalu veseli še kakšne nove pridobitve.

Več lahko prisluhnete v videu.

Fotogalerija:

K. C.

koncert-nova-schola-labacensis-klik