Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na koncert Tanje Žagar v Šmarje – ponujamo pol cenejše vstopnice


Uveljavljena slovenska pevka Tanja Žagar s svojimi koncerti po kulturnih centrih in koncertnih dvoranah po Sloveniji že več kot 10 let uspešno navdušuje ljubitelje svoje glasbe. V petek, 6. 4. 2018 ob 19:30 bo svoje oboževalce razveseljevala v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah.

kocert-tanje-zagar-osnProgram, ki je pripravljen izključno za tovrstni dogodek (koncert) je skrbno izbran, povezuje njen glasbeni opus osebno izpovednih pesmi in je v celoti izveden v živo. K sodelovanju običajno povabi gosta, ki je tudi sicer povezan z njenim glasbenim ali pa medijskim delom.

Iz leta v leto se njen program bogati, vsebinsko nadgrajuje, saj skozi čas tudi Tanja kot avtorica in izvajalka osebnostno raste in išče nove izraznosti. Izhajajoč iz omenjenega je letos pripravila poseben glasbeni program z naslovom »MOJA ZGODBA« ob vokalno-inštrumentalni spremljavi njene stalne spremljevalne skupine Avantura iz Prekmurja.

Gre za zelo intimen nastop, kjer Tanjine pesmi zazvenijo v novi dimenziji in v poslušalcu vzbudijo še močnejši čustveni naboj. Zato lahko ta glasbeni program zaradi svoje akustične specifike, oblike in vsebine poimenujemo kar ekskluzivni dogodek.

KONCERT MENI: dve uri super komadov, smeha, dobre volje in energičnega vzdušja.

VSTOPNICE: Prodaja se začne 12.03.2018 (KNJIŽNICA ŠMARJE), 03 81 71 554 ali 031 627 444 

CENA VSTOPNIC V PREDPRODAJI: 15€, REDNA CENA: 18€

S KOZJANSKO.INFO POLCENEJE DO VSTOPNIC ZA KONCERT TANJE ŽAGAR

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom ponujamo 16 vstopnic za koncert Tanje Žagar v Šmarju pri Jelšah po polovični ceni.

Cenejše vstopnice naročite tukaj:

koncert-tanja-zagar-klik