Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Trčenje pri Šmarju, helikopter v Rogaški Slatini

112,

images_slike3_ured10_splosno_znak 112Ob 11.08 sta na relaciji Šmarje pri Jelšah–Belo, občina Šmarje pri Jelšah, trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in Šmarje pri Jelšah, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom in nudili pomoč vlečni službi pri nakladanju osebnega vozila. Poškodovana je bila ena oseba, ki so jo reševalci NMP Šmarje pri Jelšah oskrbeli na kraju dogodka in jo nato predali svojcem.

Ob 14.06 sta dežurna ekipa reševalcev HNMP Maribor in posadka s helikopterjem policije poleteli v Rogaško Slatino, kjer so prevzeli obolelo osebo in jo odpeljali v UKC Maribor. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so zavarovali kraj pristanka in nudili pomoč reševalcem pri prenosu osebe od reševalnega vozila do helikopterja.

Ob 18.19 je v Topolah, občina Rogaška Slatina, prišlo do dimniškega požara v stanovanjski hiši. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in Rogaška Slatina, ki so z gasilniki pogasili produkte nepravilnega izgorevanja v dimniku, prezračili prostore in okolico pregledali s termo kamero. Lastniku so prepovedali kurjenje do prihoda dimnikarske službe