Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poklon mamam v občinah Podčetrtek in Kozje s številnimi proslavami (foto, video)


Ob materinskem dnevu skoraj ni občine ali bolje rečeno krajevne skupnosti, ki v počastitev praznika ne bi pripravila proslave na kateri imajo otroci glavno besedo. Med drugim je bilo tako tudi v občinh Podčetrtek in Kozje, kjer so med drugim proslavo v počastitev materinskega dne pripravili v Pristavi pri Mestinju, Imenem, Polju ob Sotli, na Bučah, v Podsredi in še kje.

materinski2

Mama je ena sama in prav ona je tista, ki najbolje razume otroke, je bilo velikokrat slišati iz otroških ust na proslavah v počastitev materinskega dne. Prav na vseh proslavah je bila beseda mama v ospredju, seveda pa je bilo mogoče slišati tudi kakšno besedo o očetih, ki so ne glede, da zanje ni posebnega dne s katerim bi se jih zahvalili, v družini prav tako zelo pomembni.

Poleg otroških glasbenih, pevskih in plesnih nastopov, skečev in recitalov se je na vsaki izmed prireditev staršem za dobro vzgojo, vzpodbude in trud zahvalil kdo iz lokalnega okolja, bodisi župan in županja ali pa predsedniki krajevnih skupnosti, saj je vzgoja otrok pomembna za celotno družbo, kajti ravno oni so tisti, ki bodo nekoč ustvarjali naš vsakdan.

Nekaj utrinkov s proslav si oglejte v videu in fotogaleriji.

Fotogalerija:

K. C.