Nina Pušlar napolnila dvorano v Šmarju pri Jelšah (foto, video)

11. 3. 2018 20:52

Petkov večer je v Šmarju pri Jelšah minil v znamenju polne dvorane Kulturnega doma, ki ga je napolnila izvrstna pevka Nina Pušlar.

Svojo glasbeno pot je Pušlarjeva začela v dekliški pop skupini Daylight in zasedbi Silencia, širši slovenski javnosti pa je postala znana z zmago v Bitki talentov. Svoj prvi videospot za skladbo Ni ona je predstavila že teden po zmagi, v oddaji Spet doma.

Leta 2006 je izdala album z naslovom Nina Pušlar in za dve skladbi z albuma posnela videospot. Po krajšem glasbenem premoru je nastopila na EMI 2010 s pesmijo Dež in zasedla drugo mesto. Leta 2010 je izdala svoj 2. samostojni album Slečeno srce. Naslovna pesem plošče je bila po podatkih Zavoda IPF najbolj predvajana slovenska skladba leta 2010. Že leto pozneje je sledil tretji album Med vrsticami. Naslovna skladba je bila prva, za katero je glasbo napisala sama. Leta 2012 je nastopila na Slovenski popevki skupaj s Stiškim kvartetom in zasedla 2. mesto. Leta 2013 je izdala 4. album Nekje vmes.

Prvi večji koncert je priredila leta 2011 v Ivančni Gorici, leta 2015 pa je imela svoj prvi samostojni koncert v Križankah ob 10-letnici glasbene kariere.

puslar2

Njene največje uspešnice so: Ni onaVse, kar rečeš miRok trajanjaObjemi me zdajŠtirje letni časiSlečeno srceDežOdhajam z vetromPozdrav z ljubeznijoTik tak tokBilo lepo biSaj sva skupajKdo še verjameSvet je tvoj!Ta svet ne zna živet in prav te so bile med drugim izvajane tudi v do zadnjega kotička napolnjeni dvorani Kulturnega doma Šmarje pri Jelšah.

Nekaj utrinkov koncerta si oglejte v videu in fotogaleriji.

K. C.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X