Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Namizni tenis: za končni primat med Rogaško in Sladko Goro odločala zadnja tekma


Na prvo marčevsko soboto se je zaključilo tekmovanje v 14. sezoni Lige namiznega tenisa Senčniki Border v organizaciji Športne zveze Kozje. Letos je v ligi nastopalo 14  ekip iz šestih občin.

NTK Rogaška 1
NTK Rogaška 1

V prvem delu so bile ekipe ponovno razdeljene v dve skupini, nato pa sta se v drugem delu formirali prva in druga liga. Prvič v zgodovini lige se je zgodilo, da je bil vrstni red na prvih treh mestih popolnoma enak kot v lanski sezoni. Je pa bilo napeto prav do konca, saj je o naslovu prvaka odločala prav zadnja tekma sezone.

V derbiju vodilnih ekip sta se pomerili ekipi lanskih in predlanskih prvakov. In po 10 tekmah je bil rezultat izenačen, zato je o skupni zmagi odločala zadnja tekma dvojic. Le to je dobila ekipa NTK Rogaška I, ki je na ta način obranila naslov prvaka, skupno pa je to že četrti naslov za ekipo iz Rogaške Slatine. Ekipa ŠD Sladka Gora je ponovno osvojila drugo mesto, tretja pa je bila ekipa NTK Krško.

V drugi ligi je derbi kola prepričljivo dobila ekipa NTK Ponikva in postala prvak druge lige. Zelo izenačeno je bilo od drugega do četrtega mesta, kjer so se zvrstile tri ekipe z enakim številom točk. V krogu teh treh ekip se je zaradi najboljših medsebojnih rezultatov drugega mesta veselila ekipa Mizarstvo Žgajner Rogaška, tretja pa je bila ekipa ŠD Kozje ABH Šport. (R.G.)

REZULTATI 7. kola – I. liga: 3. 3. 2018   

Utrinek z odločilne tekme
Utrinek z odločilne tekme

ŠD Sladka Gora : NTK Rogaška I 5:6 (Vertelj 2, Mali 2, Kancler 1/Limbek 3, Lešnik 1, Limbek-Lešnik 1, Limbek-Bračun 1)

Podbočje : Sedlarjevo KTI elektrotehnika d.o.o. 3:8 (Dornik 2, Tomič 1/Filipančič 3, Valnečak 2, Vindar 1, Filipančič-Valenčak 1, Valenčak-Vindar 1)

TKK Senčniki Border : NTK Krško 3:8 (Perčič R. 2, Perčič R.-Plevnik 1/Petakovič 3, Vidmar 2, Zupančič 2, Petakovič-Vidmar 1)

Bar Frankinja A.Turk s.p. : Šmarje 11:0 (Ekipa Šmarje je predala tekmo)

KONČNA LESTVICA – I. liga:

NTK ROGAŠKA 1 14
ŠD SLADKA GORA 13
NTK KRŠKO 12
SEDLARJEVO KTI ELEKTROTEH. 11
TK KOZJE SENČNIKI BORDER 10
PODBOČJE 8
BAR FRANKINJA A.TURK S.P. 8
ŠMARJE 6
REZULTATI 6. kola – II.liga: 3. 3. 2018   

Tehnokom Lemberg : Klet Kregar Rogaška 10:1 (Burger 3, Senegačnik 3, Brglez 2, Burger-Senegačnik 1, Burger-Brglez 1/Jutriša 1)

ŠD Kozje ABH Šport : NTK Ponikva 1:10 (Čebular 1 / Hacin 3, Čikojević 2, Štor I. 2, Kadiš 1, Čikojevič-Hacin 1, Kadiš-Štor I. 1)

Mizar. Žgajner Rogaška : Avto Sotla Podčetrtek 10:1 (Žgajner 3,Mališ 3,Čebular 1, Žgajner-Novak 1, Čebular-Mališ 1/Cvetko 1)

KONČNA LESTVICA – II. liga:

NTK PONIKVA 10
MIZARS. ŽGAJNER ROGAŠKA 8
ŠD KOZJE ABH ŠPORT 8
TEHNOKOM LEMBERG 8
ROGAŠKA KLET KREGAR 6
AVTO SOTLA PODČETRTEK 5

lunoze-polsi-klik