Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na koncert Nine Pušlar v Šmarje pri Jelšah – vstopnice pol ceneje


nina-puslar-smarje-v-tekstV Šmarje prihaja Nina Pušlar. Nazadnje smo jo na šmarskem odru videli v muzikalu Cvetje v jeseni, sedaj pa bo To mi je všeč in svoje druge hite prepevala na samostojnem koncertu, ki bo v petek, 9. marca 2018 ob 19:30 uri v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah. 

Svojo glasbeno pot je začela v dekliški pop skupini Daylight in zasedbi Silencia, širši slovenski javnosti pa je postala znana z zmago v Bitki talentov 2005. Svoj prvi videospot za skladbo Ni ona je predstavila že teden po zmagi, 18. decembra 2005, v oddaji Spet doma.

Leta 2006 je izdala album z naslovom Nina Pušlar in za dve skladbi z albuma posnela videospot (Ni onaVse, kar rečeš mi). Po krajšem glasbenem premoru je nastopila na EMI 2010 s pesmijo Dež in zasedla drugo mesto. Leta 2010 je izdala svoj 2. samostojni album Slečeno srce. Naslovna pesem plošče je bila po podatkih Zavoda IPF najbolj predvajana slovenska skladba leta 2010. Že leto pozneje je sledil tretji album Med vrsticami. Naslovna skladba je bila prva, za katero je glasbo napisala sama. Leta 2012 je nastopila na Slovenski popevki skupaj s Stiškim kvartetom in zasedla 2. mesto. Leta 2013 je izdala 4. album Nekje vmes.

Prvi večji koncert je priredila leta 2011 v Ivančni Gorici, 29. septembra 2015 pa je imela svoj prvi samostojni koncert v Križankah ob 10-letnici glasbene kariere.

Septembra 2014 je nastopila v slovenskem muziklu Cvetje v jeseni v vlogi Mete Presečnikove.

Leta 2015 je praznovala 10-letnico kariere. Ta mejnik je proslavila s samostojnim koncertom v ljubljanskih Križankah, albumom #malodrugace, na katerega je uvrstila svoje največje uspešnice v “malo drugačni” preobleki, in posebnim videospotom za »Sladoled z vesoljem, prosim«, v katerem nastopajo glasbeniki, avtorji in drugi, ki so zaznamovali njeno glasbeno pot. Januarja 2016 je izdala singel »To mi je všeč«.

Njene največje uspešnice so: Ni onaVse, kar rečeš miRok trajanjaObjemi me zdajŠtirje letni časiSlečeno srceDežOdhajam z vetromPozdrav z ljubeznijoTik tak tokBilo lepo biSaj sva skupajKdo še verjameSvet je tvoj!Ta svet ne zna živet.

Vstopnina do 6.3.2018 15€, od 6.3 9.3. 2018 18€ Predprodaja vstopnic v Knjižnici Šmarje in uro pred koncertom.

S KOZJANSKO.INFO NA KONCERT NINE PUŠLAR PO POLOVIČNI CENI

Kot je že običaj, na naši spletni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 14 vstopnic za Nino Pušlar v Šmarju po polovični ceni.

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:

nina-puslar-smarje-polsi-klik