Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Velika igra, Krčenje, Ubijanje svetega jelena


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji. Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

V prihajajočih dneh si boste lahko ogledali:

Sobota, 6. januar 2018, ob 19:00: VELIKA IGRA (biografska drama)

Resnična zgodba o pokeraški princesi Molly Bloom, ki je kar celo desetletje vodila najekskluzivnajše nezakonite igre. Molly je bila smučarka, ki je po neuspešnih kvalifikacijah za olimpijske igre postala natakarica. Nezadovoljna z navadno službo je ustanovila nezakonito igralnico, ki so jo obiskovali slavni igralci in velike ribe z Wall Streeta.

Petek, 12. januar 2018, ob 20:00: KRČENJE (komedija, drama, znanstvena fantastika)

Drama sledi zgodbi Paula Safraneka iz ameriške Omahe, ki skupaj s svojo ženo Audrey sanja o boljšem življenju. Ker je svet prenaseljen in onesnažen, znanstveniki razvijejo revolucionarni postopek, s pomočjo katerega človeka skrčijo na višino približno dvanajst centimetrov. Ljudje kmalu odkrijejo, kaj vse bi jim življenje v pomanjšanih telesih in v svetu, kjer vse stane manj, lahko prineslo.

Sobota, 13. januar 2018, ob 19:00: UBIJANJE SVETEGA JELENA (drama, grozljivka, misterij)

Znani kardiotorakalni kirurg Steven je poročen z Anno, cenjeno oftalmologinjo. Steven se spoprijatelji z Martinom, 16-letnim fantom brez očeta, in ga vzame pod okrilje. Stvari gredo v zloveščo smer, ko Steven predstavi Martina svoji družini; njihov svet se sčasoma postavi na glavo, Steven pa je prisiljen žrtvovati nekaj dragocenega ali pa tvegati, da izgubi vse.