Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tradicionalno tekmovanje teniške šole ZmajKo


zmajko_dekleta-druge-triadeZadnji petek v letu 2017 je Teniška šola ZmajKo, ki deluje pod okriljem Tenis kluba Kozje, ponovno pripravila tradicionalno tekmovanje za vse, ki se udeležujejo vadbe pod vodstvom trenerja Blaža Hartla.

Tekmovalci in tekmovalke so bili tudi tokrat razdeljeni v štiri starostne kategorije. V kategoriji od 1. do 3. razreda so se tekmovalci merili v teniških spretnostih in izvedbi teniških udarcev.

Največ osvojenega znanja je prikazal Žiga Mikulan, na drugo mesto se je uvrstila Aneja Blažič, tretje mesto pa sta si razdelili Nika Ivič in Ronja Čepin. Posebno medaljo pa je prejel tudi najmlajši udeleženec tekmovanja Blaž Kozole.

zmajko_fantje-od-cetrtega-do-sestega-razredaNajštevilčnejša je bila kategorija od četrtega do šestega razreda, kjer so tekmovali v tenisu na nekoliko manjšem igrišču. Tekmovanje je potekalo ločeno za dekleta in fante. Med dekleti je zmagala Sanja Debelak, drugo mesto je osvojila Nikita Švajger, tretje pa sta si razdelili Mia Lampič in Mia Bricelj-Žuželj.

Med fanti je zmagovalec postal Lan Mesec, na drugo mesto se je uvrstil Maks Jost, medalji za tretje mesto pa sta prejela Florijan Kiderič in Bor Gradišek.

V tej starostni kategoriji so izpeljali še takoimenovani masters na katerega so se uvrstila najboljša dekleta in najboljši fantje. Skupno zmago je osvojila Sanja, Lan se je uvrstil na drugo mesto, na tretje pa Nikita in Maks.

zmajko_starejsa-fantaV najstarejši kategoriji, za tekmovalce od sedmega do devetega razreda, sta se tekmovanja udeležila le dva igralca, med katerima je zmagovalec postal Žan Kiderič, drugo mesto pa je osvojil Tim Šmon.

Skupaj se je zadnjega tekmovanja Tenis kluba Kozje v letu 2017 udeležilo štiriindvajset mladih igralcev, kar dokazuje, da članov v društvu še zagotovo ne bo zmanjkalo.

 

 

(R.G.)