Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 16. 1. 2018 (vandalizam, kraja drevesa, opozorilo policistov,…)


10.01.2018, Rogaška Slatina

Policisti so obravnavali tatvino drevesa iz gozda in tatvino več sadik dreves. Policisti zbirajo obvestila.

11.01.2018, Podplat

Policisti so v Podplatu na železniški progi prijeli dva državljana Afganistana, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. V postopku sta zaprosila za mednarodno zaščito.

12.01.2018, Kostrivnica

Obravnavali smo prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi vožnje po levi strani. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

12.01.2018, Rogaška Slatina

Policisti so bili obveščeni o vandalskem vedenju neznanega moškega, ki je v parku prevračal klopi. Policisti bodo vandali oglobili.

13.01.2018, Rogatec

Policisti so v Rogatcu ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je v vozilu prevažal dva državljana Albanije, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. Vsem je bila izrečena globa, tujca sta bila po končanem postopku vrnjena nazaj na Hrvaško.

13.01.2018, Tekačevo

Policisti so obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi izsiljevanja prednosti. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

14.01.2018 in 15.1.2018 (Kostrivnica, Gabernik)

Policisti so obravnavali dva vloma v hišo skozi okno. Neznanci so odnesli denar in gotovino.

Policisti občane, zaradi povečanega števila vlomov v zimskem času, še enkrat opozarjajo na samozaščitno ravnanje pri varovanju stanovanjskih objektov – zlasti ob odsotnosti zdoma v popoldanskem in večernem času.

Naj objekt ne daje videza, da ni nikogar doma (pustite prižgano luč, glasbo v hiši,…), saj lahko vlomilci izkoristijo že vašo krajšo odsotnost z doma. Občane pa tudi prosijo, da policistom posredujejo podatke o gibanju oseb, ki ne sodijo v okolje kjer živijo in s svojim vedenjem pritegnejo pozornost.