Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Prižig praznične razsvetljave v Rogaški Slatini 2017 (foto, video)


Včeraj zvečer je v duhu veselega decembra zažarela tudi Rogaška Slatina, saj so praznične dni simbolično obeležili s prižigom praznične razsvetljave. Ob skoraj osmih kilometrih prazničnih luči čez vso Rogaško Slatino, so se tudi obiskovalcem Evropske ploščadi zasvetile oči ob svetleči se Rogaški Slatini. Kristalna vas se je razkrila v vsej svoji lepoti.

Rogaška Slatina si je nadela praznično podobo.
Rogaška Slatina si je nadela praznično podobo.

Dogodek je pozdravil tudi župan mag. Branko Kidrič, ki so se mu na Evropski ploščadi pridružili tudi gospodarski minister Zdravko Počivalšek, župan Podčetrtka Peter Misja itd. Ob tem se je zahvalil vsem, ki tako ali drugače prispevajo k prazničnemu vzdušju. Sam si izjemno prizadeva za dobro počutje turistov in občanov Rogaške Slatine, kar bodo praznični dnevi tudi dokazali.

To je dokazal tudi prižig praznične razsvetljave, kjer so se obiskovalci lahko pozibavali ob glasbenih ritmih, spili kozarček kuhanega vina ali pa se greli ob ognju. Bistveno pa je, da so vsi pospremili prižig luči, ki oznanjujejo vesel, razgiban in prazničen mesec. Kaj bo dogajalo v Kristalni vasi, poglejte v našem koledarju dogodkov v desnem stolpcu.

Vabljeni k ogledu fotogalerije in video posnetka s petkovega prižiga praznične razsvetljave.

Še fotogalerija: