Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kristalna vas v Rogaški Slatini 2017: Big band in godba na pihala, vrnil se je Miklavž (foto, video)


Sveti Miklavž je imel minuli teden veliko dela, a v slatinski Kristalni vasi mu je očitno tako všeč, da se je po bazarju prejšnji petek vanjo vrnil ponovno to soboto.

Za sobotno vzdušje v Kristalni vasi so skrbeli Godba na pihala Steklarna Rogaška Slatina, band 2yw in Big band Šmarje pri Jelšah.

3-2-of-38-3

Kljub mrazu se je na Evropski ploščadi zbralo kar nekaj ljudi. Otroci so nestrpno pričakovali Miklavža in ga tudi dočakali. Prinesel jim je drobna darila, v zameno pa so morali obljubiti, da bodo prihodnje leto še bolj pridni, kot so bili letos. To otrokom ni bilo težko, saj so po njihovih zagotavljanjih pridni celo njihovo življenje

3-14-of-18-5
Ob Miklavževem prihodu so ga spremljali godci na pihala Steklarna Rogaška Slatina. Miklavž se v Kristalni vasi ni zadržal dolgo, saj je moral obiskati še druge otroke.

Kristalna vas je opremljena z različnimi stojnicami in okrašena z lučkami, tako da uspe pričarati pravo praznično vzdušje. Po odhodu godbe na pihala je prišel na vrsto band 2yw. Za konec je poskrbel še Big band iz Šmarja pri Jelšah.

Več si lahko ogledate v videu in fotogaleriji.

Več si oglejte še v fotogaleriji:

jug-polsi-klik