Otroci za otroke – dobrodelni koncert OŠ Podčetrtek 2017 (foto, video)

8. 12. 2017 17:05

Včeraj se je v Večnamenski dvorani Podčetrtek odvil božično-novoletni dobrodelni koncert, ki so ga pripravili učenci in delavci OŠ Podčetrtek, Vrtca Podčetrtek in Pristava ter učenci podružnične OŠ Pristava pri Mestinju.

ki_1-2

Otroci so zbranim pripravili nepozaben dogodek in jih zabavali skozi več kot uro dolg program. Sredstva, ki so jih obiskovalci prireditve prispevali ob vstopu v dvorano ali kasneje ob nakupu izdelkov, ki so jih izdelali otroci, bo namenjen za šolski sklad, ki omogoča, da se učenci iz številčnejših in socialno šibkejših družin udeležujejo ekskurzij, šol v naravi, prav tako pa takšnim otrokom s pomočjo šolskega sklada pomagajo pri nakupu šolskih potrebščin ter plačilu šolske prehrane.

ki_2-2Poleg nastopa učencev je dobrodelnost tokrat pokazala tudi pevka Alya, ki se je koncerta udeležila v dobrodelni noti in zbranim zapela brezplačno.

Učence in zbrane v dvorani sta nagovorila ravnateljica OŠ Podčetrtek Sonja Švajger in župan Podčetrtka Peter Misja, ki sta ob koncu svojega govora vsem zaželela vse dobro tako ob prihajajočih praznikih kot v novem letu, ki je pred nami.

Utrinke dobrodelnega koncerta Otroci za otroke si lahko pogledate v videu in fotogaleriji.

Oglejte si še fotogalerijo:

K. C.

jug-polsi-klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X