Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Karateisti v Trbovljah do šestih medalj


V soboto je bil v Trbovljah že 45. mednarodni turnir, ki slovi po zelo močni mednarodni konkurenci. Na njem je nastopilo kar 659 tekmovalcev iz 79 klubov iz 14 držav.

Iz Karate kluba Kozjansko in Obsotelje so se tekmovanja udeležili: Vinko Juraja, Grega Zbil, Ana, Lea in Luka Bele, Jakob Žumer, Žan Luka Lesnika, Jan in Bor Hartl.

Kot klub smo osvojili šest medalj: tri srebrne in tri bronaste. Po izjemno lepih borbenih predstavah tako v katah kot športnih borbah so osvojili odlična druga mesta. To so osvojili: Vinko Juraja v kategoriji kate malčki (8.-6. KYU), Ana Bele v kategoriji kate malčice (8.-6. KYU) ter Žan Luka Lesnika v športnih borbah ml. kadeti nad 55kg.

Do tretjih mest so prišli: Grega Zbil v kategoriji kate malčki (8.-6. KYU) ter Jan in Bor Hartl v članski konkurenci kat.

Nastopili so tudi Lea Bele, Luka Bele ter Jakob Žumer, ki pa niso dosegli vidnejše uvrstitve.

Do medalj sta se v svoji paradni disciplini v kategoriji kate mladinci zavihtela še enkrat Jan in Bor Hartl, ki sta nastopala za KZS – Bor Hartl je prišel v finale tam izgubil iz zasedel odlično 2. mesto. Jan je bil takoj za njim na 3. mestu. Zanju je bila to tekma pred nastopom na Balkanskem prvenstvu, ki bo od 8. do 10. 12. v Črni gori v Herceg Novem.

Na domačih tleh nas 9. decembra v Podčetrtku čaka organizacija 2. kola šolske karate lige, nato pa malce zasluženega počitka, saj smo v veselem decembru, analiz in priprava strategije za spomladanski del tekmovalne sezone.

Čestitke vsem tekmovalcem za osvojena odličja na tako močnem turnirju.

Ob koncu bi še izkoristil priložnost ter se zahvalil vsem aktivnim kot podpornim članom za odlično sodelovanje v tekočem letu 2017. Bilo je tako kot vedno napeto, zanimivo in veselo. Bili so vzponi in padci, tako kot življenje. Če želiš iti še višje, moraš iti po zalet. Le s pozitivno energijo, strokovnim pristopom in garaškim delom skozi celotno leto vseh akterjev je možno doseči željene rezultate. Zahvala gre tudi vsem podpornikom kluba, torej vsem, ki nam stojite ob strani ter trenirate karate kot šport, veščino in rekreacijo in to že več kot 30 let.

Miha Romih, glavni trener