Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 21. 11. 2017 (pri hišni preiskavi našli pištolo, pretep v Rogatcu, …)


15. 11. 2017, Rogaška Slatina

Policisti so opravili ogled vloma v trgovino z oblačili, kjer je storilec preko noči z lomljenjem cilindričnih ključavnic vstopil v prostore trgovine in od tam odtujil več oblačil višje cenovne vrednosti.

16. 11. 2017, Sv. Florijan

Policisti so pri hišni preiskavi, ki so jo opravili na podlagi odredbe sodišča, našli pištolo z naboji in posušene delce konoplje.

17. 11. 2017, Rogaška Slatina

Policisti so opravili ogled prometne nesreče, kjer je voznik kolesa s pomožnim motorjem zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v zadnji del osebnega avtomobila in se pri tem lahko telesno poškodoval.

18. 11. 2017, Dobovec pri Rogatcu

Policisti so po obvestilu občana v bližini cerkve Sv. Rok prijeli 4 državljane Kosova, za katere je bilo ugotovljeno, da so ilegalno vstopili v R Slovenijo na območju Trličnega. V postopku so zaprosili za mednarodno zaščito in so bili odpeljani v azilni dom v Ljubljano.

19. 11. 2017, Rogatec

Policisti so po obvestilu varnostnika intervenirali zaradi pretepa pred gostinskim lokalom, kjer je bil pretepen gost lokala, ter je bil pri tem lahko telesno poškodovan. Na kraju mu je bila nudena zdravniška pomoč, nakar je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Celje.

Na kraju so policisti zaradi nadaljevanja s kršitvijo osebi odvzeli prostost in ga do streznitve pridržali v prostorih za pridržanje na policijski postaji.

19. 11. 2017, Sp. Negonje

Policisti so opravili ogled prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznika osebnega avtomobila. V nesreči je bila udeležena voznica lahko telesno poškodovana, na kraju ji bila nudena zdravniška pomoč. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

20. 11. 2017, Tekačevo

Policisti so opravili ogled prometne nesreče, v kateri je bil zaradi neprilagojene hitrosti udeležen voznik osebnega avtomobila. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola mu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in je bil zoper njega podan obdolžilni predlog na OS Celje.