Podarite svojim poslovnim partnerjem izvirne pridelke inovativnega mladega kmeta leta

15. 11. 2017 16:44

  kmetija-vizjak-pahorMladi inovativni kmet leta, obraz meseca Vala 202, zdi se, da se nagrade na Matica Vizjaka letos kar lepijo. Nič čudnega in ne po naključju, saj je s pridelki na svoji inovativni kmetiji prepričal mnoge tako v Sloveniji kot v svetu.

S svojim čili vinom je prepričal celo Američane, ki so mu v  New Yorku, na enem najprestižnejših tekmovanj na svetu, podelili kar 3 odličja.

Kmetija Vizjak iz Šmarja pri Jelšah je daleč naokrog poznana tudi po svojih medenih izdelkih.

In prav vse te specialitete tvorijo prikupne darilne pakete za vaše bližnje ob osebnih praznikih, ali poslovne partnerje ob zaključku leta.

MINI in MAXI medena ekstaza

mini-maksi-medena-ekstazaZa MINI kompletek se odločajo predvsem podjetja, ki jih zanima večje naročilo za svoje poslovne partnerje. Seveda ni pa to zlato pravilo in ga bodo prav gotovo veseli tudi vaši družinski člani, partnerica, sorodniki in prijatelji.

Darilce sestoji iz domače ekološke pirine slame, ki je zasnovana kot mehka podlaga na kateri počivajo štirje različni medeni okusi: kremni med z ingverjem, kremni med s čilijem, kremni med s cimetom in kremni med s čokolado.

MAXI kompletku so dodali še dve aromi, vanilijo in goji jagode.

Dekorativno so dodani še suhi čiliji in razni drugi dekorji iz narave, storži, klas pšenice, kostanj, želod, odvisno kaj nam narava ponuja v danem mesecu.

Za več informacij in nakup kliknite tukaj.

ČILI VINO (polsladko, rose)

cili-vinoPonosno prime steklenico in jo z nekaj vrtljaji v pluto samozavestno odpre. Dva kristalna kozarčka prestižno zaobjameta začetek nepozabnega doživetja … Prepoznaš jo, aroma je očitna, edinstvena, neponovljiva, to so divje gozdne jagode. Nevzdržno srkneš prvi rahel požirek in takoj začutiš nedolžno blago pikantno noto čilija.

Za več informacij in nakup kliknite tukaj.

 

 

 

 

DARILNI KOMPLET

darilni-kompletIzdelek vsebuje:

  • Mini flaško domačega medenega likerja
    To ni samo navadno alkoholno žganje in med, ampak izdelku med procesom zorjenja dodamo še cvetni prah in propolis.
  • Lahko izbirate med kremnim medom ali medom z orehi

Za več informacij in nakup kliknite tukaj.

Vse ostale izdelke kmetije Vizjak lahko kupite v njihovi spletni trgovini http://kmetija-vizjak.si/trgovina/

Kmetija Vizjak premore okoli 800 sadik 20 različnih vrst čilija iz celega sveta, ki jih goji v zato namenjenem rastlinjaku.

Blagovni znamki postajata iz leta v leto bolj prepoznavni in iskani, zato ni čudno, da je s svojimi produkti prisoten že v več desetih picerijah, gostiščih in butikih širom Slovenije.

Kmetija je v tretjem letu preusmeritve v ekološko kmetijo tako, da bodo konec leta prejeli certifikat EKO kmetije.

Njihove aktivnosti lahko spremljate tudi na Facebook strani.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 2,093 seconds.