Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Košarkarji veterani začeli z 11. sezono


Začela se je tudi nova, že 11. sezona Veteranske lige v košarki Kemoplast Kozjansko. Letos v ligi ponovno nastopa šest ekip, saj se je spet priključila ekipa iz Šentjurja, ki letos nastopa pod imenom Veterani Zelene doline.

V prvem kolu sta se pomerili lani prvouvrščena ekipa Planine in drugouvrščena Dren Lesično, boljši pa so bili igralci iz Lesičnega.

V drugi tekmi so še dodatno okrepljeni veterani iz Podčetrtka zanesljivo ugnali tekmece iz Šmarja pri Jelšah in napovedali, da bodo ponovno lovili naslov prvaka, ki jim ga je po dveh letih lani prevzela ekipa Planine. Igralci Podčetrtka so kot prvi v sezoni presegli mejo 100 točk, ob tem pa so zadeli kar 14 metov za tri točke. V svojih vrstah so imeli tudi najboljšega strelca prvega kola. To je bil Boštjan Trupaj, ki je še lani igral v članski ekipi v 1. slovenski ligi.

V tretji tekmi so povratniki, petkratni prvaki iz Šentjurja, premagali ekipo ŠD Kozje, ki se je dobro upirala v prvem polčasu, nato pa popustila in dovolila nasprotnikom, da so jim s hitrimi protinapadi ušli. (R.G.)

Rezultati 1. kola – VLK »KEMOPLAST« Kozjansko – 17. in 24. 11. 2017 v Lesičnem

DREN LESIČNO : PLANINA 69:62

(Tovornik K. 20, Petrovič M. 18 /Kočar 20, Kozole 10)

KK PODČETRTEK : ŠD ŠMARJE 106:63

(Trupaj 31, Ceraj 23 / Strašek R. 24,  Močnik 16)

ŠD KOZJE MOTEL RIBNIK : VETERANI ZELENE DOLINE 75:94

(Zajc 24, Cvetanovič 21 /Plošnik 28, Košak K. 28)

 

LESTVICA

KK PODČETRTEK 2
VETERANI ZELENE DOLINE 2
DREN LESIČNO 2
PLANINA 1
ŠD KOZJE MOTEL RIBNIK 1
ŠD ŠMARJE 1

polovicka_celje_klik