Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Brezplačna učna pomoč v Šmarju pri Jelšah


ucna_pomocKlub študentov šmarske regije in Obsotelja ter Mladinski klub Netek sta v sodelovanju z Zavodom TŠM pripravila nov projekt, in sicer brezplačno učno pomoč za osnovnošolce in dijake.

Učenci velikokrat naletijo na težavno snov, za katero bi rabili dodatno razlago, zato so se študentje odločili, da na pomoč priskočijo vsem, ki še gulijo šolske klopi.

Brezplačna učna pomoč bo potekala v novembru in decembru vsako sredo in soboto v večernih urah v klubskih prostorih Kluba študentov na Celjski cesti 28 (stara šola).

Učno pomoč bodo izvajali dijaki višjih letnikov, ki jim je težavna snov razumljiva in študentje, ki določeno smer študirajo. Osnovnošolci in dijaki, ki potrebujejo dodatno učno pomoč, lahko izpolnijo spletno prijavo, ki jo najdejo na spletni strani Mladinskega kluba Netek in na Facebook strani Klub KŠŠO.

Prav tako pa lahko prijavijo tudi skupinsko učenje v klubskih prostorih. Za to se lahko odločijo, če imajo že vnaprej dogovorjeno učenje z več sošolci, a doma ali v knjižnici ni primernega prostora za učenje večje skupine.

Poleg prijave morate sporočiti število oseb in termin, ki vam bi ustrezal, dodatne informacije pa boste naknadno dobili na e-mail naslov.

Povezava k prijavnemu obrazcu (klik!)

*foto: LU Celje