Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

33. Štajerski valček 2017 v Rogaški Slatini (foto, video)


Štajerski valček je minil v znamenju zabavne glasbe in smeha.
Štajerski valček je minil v znamenju zabavne glasbe in smeha.

V petek zvečer je v razprodani dvorani v Rogaški Slatini potekal 33. Štajerski valček, ki ga vsako leto organizira Štajerski val. Gre za glasbeni večer s prijatelji, ki tradicionalno ne mine brez zabave, smeha in dobre glasbe. Tudi letos je postregel z odličnimi glasbenimi gosti, za zabavne vložke pa so poskrbeli kar radijci sami.

Večer s prijatelji in dobro glasbo

Glasbeni gostje so že vnaprej navdušili obiskovalce, saj je bila dvorana v Rogaški Slatini povsem razprodana. To pa ne preseneča, saj so večer s prijatelji soustvarjala številna odmevna glasbena imena. Za nasmeške na obrazih obiskovalcev, objeme in ploskajoče roke so namreč poskrbeli Maja Oderlap, Vokalna skupina Melos, Me tri do polnoči, skupina Eros, Ognjeni muzikanti s Tjašo Hrovat, Harmonikarski orkester Simona Plemenitaša, Kvartopirci, skupina Zaka pa ne, ansambel Smeh in Pihalni orkester Steklarne Rogaška. Folklorna skupina Minerali je za piko na i poplesavala ob številnih skladbah, ob čemer so tudi obiskovalce zasrbele pete.

stajerski-valcek-38

Štajerski val je zanje pripravil tudi posebno presenečenje, saj je oder zavzel tudi hrvaški pevec Marko Škugor. Za prav posebno vzdušje pa so poskrbeli Modrijani, ki so zapeli z roko v roki z otroci II. osnovne šole Rogaška Slatina.

Štajerski valček je tako znova navdušil – že 33. leto zapored. Številni glasbeni izvajalci so s svojo glasbo in pozitivno energijo povsem prevzeli obiskovalce, ki so ob koncertu vidno uživali. Kako je bilo, si lahko ogledate v spodnjem video posnetku in fotogaleriji.

Oglejte si še fotogalerijo: