Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šmarski teniški up uspešno končal najboljšo sezono


Klemen Tašner, član teniškega kluba Šentjur, je minuli vikend osvojil drugo mesto na Mastersu Zavarovalnica Sava 2017 do 16 let na Otočcu. S tem uspehom je zaokrožil do sedaj najboljšo sezono.

Minuli vikend je na Otočcu potekal Masters Zavarovalnica Sava do 16 let, na katerem  se je za naslov borilo 12 najboljših igralcev poletne sezone v državi.

Med njimi je bil tudi veliki teniški up Klemen Tašner (TK Šentjur), ki trenira pod vodstvom trenerja Tadeja Kincla, in je skozi celoten turnir kazal odlične igre.

Klemen Tašner in Matic Dimic na zmagovalnem odru.

V polfinalu je premagal Aneja Levpuščka (Domžale) z rezultatom 6:3 in 6:2 in se suvereno uvrstil v finale. V drugem polfinalu je Matic Dimic (MaxLj) še prepričljivejše, z dvakrat po 6:1, premagal Boruta Šraja (ŽtkMB).

V napetem finalu sta se tako srečala Tašner in Dimic. V njem sta oba prikazala vrhunski tenis, a je na koncu Tašner moral priznati premoč Dimicu, ki je slavil tudi v kategoriji do 18 let. Tašnerja je premagal z rezultatom 6:3 in 6:2.

Klemen Tašner je z 2. mestom na omenjenem mastersu okronal uspehe poletne sezone, v kateri je nanizal celo vrsto odličnih rezultatov.

Najbolj odmevni pa so zmaga med dvojicami na OP TK Olimpija do 18 let, zmaga med dvojicami na OP TK Rogaška do 18 let, posamična zmaga na OP Zala TK Radomlje do 16 let, 2. mesto posamezno na OP Zala AS Litija do 16 let in ekipno 3. mesto v državni ligi do 18 let.

 

*naslovna fotografija: Bojan Matevžič

pivo-fest-osn