Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Polnilna postaja za elektroavtomobile tudi v Dobju


Konec meseca februarja 2017 je Občina Dobje s strani Eko sklada – Slovenskega okoljskega javnega sklada prejela odločbo o dodelitvi pravice do nepovratne finančne spodbude za polnilne postaje za električna vozila v zavarovanih območjih narave in območjih Natura 2000.

Občina je zagotovila prostor za namestitev polnilnega mesta in priključek na električno omrežje. Postaja omogoča polnjenje vseh tipov električnih vozil, kot so avtomobili, kolesa, invalidski vozički. Dostopna je 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Uporaba je zagotovljena vsakomur, to je tudi popotnikom, kar je pri mobilnosti bistvenega pomena.

parkirisce_dobje_skarnice_oktober-2017Polnilnica je opremljena tudi z barvnim zaslonim na dotik, na katerem so dostopna navodila za uporabo, informacija o stanju polnjenja, omogoča pa tudi marketinški prostor za lokalna podjetja in promoviranje občine nasploh.

Polnilna postaja za električna vozila je locirana v neposredni bližini glavne ceste Šentjur-Planina pri Sevnici, občina pa je za celostno podobo obnovila parkirišče v naselju Škarnice nasproti gostilne.

iskrena-copata-polsi