Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na Ljudski univerzi Rogaška Slatina začeli z jesenskimi tečaji tujih jezikov


Na Ljudski univerzi Rogaška Slatina tudi letos ponujajo brezplačne tečaje tujih jezikov za zaposlene. Vpišete se lahko na začetne in nadaljevalne tečaje ruščine, angleščine in nemščine ter na začetni tečaj italijanščine.

V okviru projekta Krepitev temeljnih in poklicnih kompetenc zaposlenih v Savinjski regiji na Ljudski univerzi Rogaška Slatina pričenjajo z brezplačnimi izobraževalnimi programi za zaposlene.

Vpišete se lahko v:

Poslovno komuniciranje v tujih jezikih – začetni ruščina, v ponedeljek, 23. 10. 2017 ob 16.00 v prostorih LU Rogaška Slatina; Poslovno komuniciranje v tujih jezikih – nadaljevalni angleščina, v torek, 17. 10. 2017 ob 17.00  prostorih LU Rogaška Slatina; Poslovno komuniciranje v tujih jezikih – nadaljevalni nemščina, v  sredo, 25. 10. 2017 ob 16.00  prostorih LU Rogaška Slatina; Poslovno komuniciranje v tujih jezikih –  začetni italijanščina,  v četrtek, 19. 10. 2017 ob 16.00  prostorih LU Rogaška Slatina; in Poslovno komuniciranje v tujih jezikih –  začetni angleščina, v  četrtek,  26. 10. 2017 ob 16.30 prostorih LU Rogaška Slatina, dislokacija SSU Šmarje pri Jelšah.

Vsi tujci, ki prihajajo iz držav, ki niso članice Evropske unije, torej državljani tretjih držav, imajo možnost brezplačnega učenja slovenskega jezika v programu Začetna integracija priseljencev. Na pristojni upravni enoti dvignejo potrdilo o izpolnjevanju pogojev za udeležbo in ga prinesejo v referat Ljudske univerze Rogaška Slatina.

V sredo, 18. 10. 2017, se začnejo tudi predavanja za udeležence srednješolskih programov v izobraževanju odraslih.

Vabljeni tudi k vpisu v Univerzo za tretje življenjsko obdobje. Naj bo novo šolsko leto polno uspehov in doseženih ciljev, h katerim stremite.

pivo-fest-osn