Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dan odprtih vrat Hiše vin Emino 2017 (foto, video)


V Hiši vin Emino so zadnjo oktobrsko soboto pripravili dan odprtih vrat, kjer so obiskovalcem v pokušino ponudili različna mlada vina letnika 2017 ter številna ostala vina, ki jih pridelujejo v kleti, poleg tega pa so posebno pozornost namenili tudi kulinariki domačih ponudnikov.

ki_2-2Uvodoma so zbrane obiskovalce nagovorili direktor Kmetijske zadruge Šmarje Vinko But, vodja trženja Hiše vin Emino Matija Jagrič ter etnolog Jure Gruber, ki so predstavili letošnji letnik, karakteristike le tega, direktor pa je uvodoma izpostavil tudi dobro poslovanje. Da pa kakovosti in okusnosti vin niso hvalili tja v en dan, so se o kakovosti vin lahko prepričali kar obiskovalci sami.

ki_3-2

Poleg odlične žlahtne kapljice pa so na Dnevu odprtih vrat poskrbeli tudi za odlično kulinarično razvajanje, ki so ga pripravili Gostišče Zadružnik, Terme Olimia ter Gostišče Jurg. Ker pa ob dobri kapljici in hrani prija tudi melodija, so v goste povabili kvartet Pušeljc, ki je poskrbel za dodaten dvig že tako veselega razpoloženja.

Nekaj utrinkov iz Dneva odprtih vrat si lahko ogledate v fotogaleriji, v posnetku pa prisluhnite kaj o letošnjem letniku menita direktor Vinko But in vodja trženja Matija Jagrič.

 

K. C.