Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

2. Pivo struna fest v Podčetrtku 2017 (foto in video)


Obiskovalce Pivo struna festa je ogrevala skupina Cover Lover.
Obiskovalce Pivo struna festa je ogrevala skupina Cover Lover.

Sinoči se je v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek odvil pravi spektakel za ljubitelje piva, dobre hrane in zabave, 2. Pivo struna fest.

Šest lokalnih ponudnikov piv je za obiskovalce ponujalo več vrst piva, poskrbljeno je pa je bilo tudi za dobro pivsko kulinariko. Na svoj račun so prišli predvsem ljubitelji piščanca, saj je potekalo tekmovanje v pohanju piščanca.

Župan Peter Misja slavil z najbolj hrustljavim piščancem

V popoldanskih urah se je šest ekip pomerilo v tekmovanju v pohanju piščanca. Vsako ekipo sta sestavljali dve osebi, ki sta morali razkosati dva piščanca, pripraviti okusno panado in ga na koncu še spohati. Po odločitvi tri članske strokovne komisije, je najboljšega piščanca spohala ekipa Misijonarji na čelu z županom Petrom Misjo. Med tekmovanjem so se lahko tudi obiskovalci mastili s kračo, pivskimi klobasami in piščancem, za najbolj žejne pa so poskrbeli lokalni ponudniki piv.

Happy Ol'McWeasel je z irskimi ritmi privabila prave ljubitelje piva.
Happy Ol’McWeasel je z irskimi ritmi privabila prave ljubitelje piva.
Zabava z zasedbama Cover Lover in Happy Ol’McWeasel

Po razglasitvi zmagovalcev v pohanju piščanca, se je začela zabava s skupino Cover Lover, ki je osvajala sramežjive obiskovalce VŠD Podčetrtek. Za vrhunec večera pa je poskrbel koncert Happy Ol’McWeasel, ki so s svojo pozitivno energijo pred oder privabili sicer zadržane obiskovalce. Pivo struna fest, ki je potekal pod okriljem TIC Podčetrtek in MKTD Lepe strune je tako poskrbel za vse pivoljube, željne mesnih dobrot in dobre glasbe. Nekaj utrinkov z dogajanja si lahko ogledate v spodnjem video posnetku in fotogaleriji.

Oglejte si še fotogalerijo: