Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

ŠOK ODKLOP 2017: Jelena Rozga in Leteči odred kljub dežju razvnela Šmarje (foto, video)


Jelena Rozga
Jelena Rozga

Klub študentov šmarske regije in Obsotelja vsako leto organizira Festival ŠOK. Vrhunec festivalskega dogajanja je bil tudi letos ŠOK ODKLOP, ki je včeraj pritegnil vse ljubitelje dobre glasbe na nogometno igrišče v Šmarju pri Jelšah.

Na velikem odru Odklopa do tokrat nastopili glasbeniki Vagabunda, DJ Berny White, hrvaška rock zasedba Leteći odred in kraljica balkanske glasbe Jelena Rozga!

Za prvi velik val pred odrom je poskrbela zasedba Leteći odred, ki je obiskovalce razvajala s hiti, kot so Sanjao sam moju Ružicu, Hej lutko lutkice, Ljubav nije matematika itd. Obiskovalce pa so povsem obnoreli tudi z drugimi yugo rock hiti, saj se je Šmarje pri Jelšah treslo ob skladbah Đurđevdan, Napile se ulice, Mi plešemo

Leteći odred
Leteći odred

Ogreta množiča je čakala le še na sklepno dejanje večera – koncert Jelene Rozge. Kraljica balkanske glasbe je nekaj minut po polnoči zavzela oder in v razmiku sekund povsem obnorela občinstvo. Soglasno so popevali Ne pijem, ne pušim, Kraljica, Moderna žena, Nirvana, Okus mentola in druge.

Obiskovalci so se povsem prepustili glasbi, saj jim tudi dežne kaplje niso prišle do živega. ŠOK ODKLOP smo obiskali tudi sami in nekaj utrinkov strnili v spodnjem video posnetku in fotogaleriji. Vabljeni k ogledu.

Poglejte si še fotogalerijo:

sola-voznje-polsi-klik