Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 18. 9. 2017 (nenadna smrt, sosedski spor, prepiri, …)


NENADNA SMRT

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so bili 11. 9.  s strani občanke obveščeni, da je v kraju Lastnič našla mrtvo osebo. Na podlagi opravljenega ogleda kraja dogodka, zbranih obvestil in opravljene sanitarne obdukcije bodo v zvezi dogodka napisali poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

SOSEDSKI SPOR

V kraju Hajnsko so policisti 13. 9. obravnavali prijavo kršitve javnega reda in miru. Občanka je prijavila, da bi naj mejni sosed vozil po njeni cesti ter odvažal gramoz. Prav tako ji je izrekel razne žaljivke in grozil, da bo z njo že obračunal. Ob 16.45 uri je občanka ponovno prijavila kršitev, saj jo je sosed z lopato udaril po nogi. Zaradi kršitve javnega reda in miru je bila občanu na kraju izrečena globa.

GLASNA GLASBA

14. 9. so bili policisti ob 20.45 uri obveščeni, da ima občan v kraju Brecljevo vklopljen radijski sprejemnik na takšni jakosti, da moti bližnje sosede pri počitku. Po prijavi je občan sicer radijski sprejemnik utišal, vendar je nato ob 23.30 uri ponovno pričel z glasnim predvajanjem glasbe, kar je motilo sosede pri nočnem počitku. Kršitelju bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru.

PROMETNA NESREČA

Nekaj po 6.00 uri dne 16. 9. so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v kraju Kristan Vrh.  Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi vožnje po levi s strani voznice osebnega avtomobila. Oba v prometni nesreči udeležena voznika sta naknadno iskala zdravniško pomoč.

DRUŽINSKI PREPIR

Dne 18. 9 so bili policisti ob 20.50 obveščeni o prepiru do katerega je prišlo med možem in ženo v kraju Kozje. Med prepirom sta si partnerja očitala razne zadeve iz preteklosti in se pri tem prerivala. Zaradi kršitve javnega reda in miru je obema kršiteljema bil izdan plačilni nalog.

Roman GRABROVEC, komandir policijske postaje Šmarje pri Jelšah

polovicka_celje_klik