Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 11. 9. 2017 (odpeljal s kraja nesreče, brez vozniškega vozila že osem let, …)


6. 9. 2017: S KOMBINIRANIM AVTOMOBILOM TRČIL V OGRAJO IN ODPELJAL S KRAJA

Policisti so na območju Ponikve obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznik kombiniranega avtomobila trčil v ograjo poleg stanovanjske hiše ter s kraja odpeljal, ne da bi lastniku nudil svoje podatke oz. poravnal nastalo škodo. Policisti so opravili ogleda kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil pridobili podatke o pobeglem udeležencu. Kršitelju bo izdan plačilni nalog, nastalo škodo pa bo moral poravnati lastniku ograje.

8. 9. 2017: VINJEN VOZIL PO MESTINJU

Tega dne so policisti ob redni kontroli voznikov v cestnem prometu ustavili voznika tovornega avtomobila, ki je močno vozil pod vplivom alkohola. Njegovo vozniško dovoljenje mu je bilo začasno odvzeto, zaradi prekrška pa se bo moral zagovarjati pred sodiščem.

9. 9. 2017: HUJE POŠKODOVAN MOTORIST

V kraju Golobinjek ob Sotli je v križišču prišlo do prometne nesreče z udeležbo voznika osebnega avtomobila ter motorista. Slednji je pri trku zadobil huje poškodbe, zaradi česar je bil v bolnišnico odpeljan s helikopterjem. Vzrok prometne nesreče je bil izsiljevanje prednosti enega izmed udeležencev, zaradi ogleda kraja nesreče pa je bila regionalna cesta nekaj časa zaprta. Zoper povzročitelja prometne nesreče sledi kazenska ovadba.

ZASEG VOZILA ZARADI VOŽNJE BREZ VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA

Policisti so istega dne ob rednem delu kontrolirali voznico osebnega avtomobila, ki je v cestnem prometu vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja, saj je veljavnost potekla v letu 2009, ni pa opravila ponovnega zdravstvenega pregleda. Njeno vozilo ji je bilo  zaseženo, za prekršek pa se bo morala zagovarjati pred sodiščem.

Roman GRABROVEC, mag., komandir policijske postaje, višji policijski inšpektor II

polovicka_celje_klik