Podčetrtek in Rogaška Slatina v boju za prestižno turistično priznanje. Oddajte svoj glas!

15. 9. 2017 10:08

rogaska-podcetrtekTuristična zveza Slovenije že vrsto let izvaja projekt imenovan Moja dežela – lepa in gostoljubna v sklopu katerega vsako leto izberejo najlepši in najgostoljubnejši slovenski zdraviliški kraj, turistični kraj ter večje mesto. Med zdraviliškimi kraji se letos za prestižno priznanje borita tudi Podčetrtek in Rogaška Slatina. Glasovanje poteka od 14. septembra do 4. oktobra 2017.

Turistična zveza Slovenije že 26. leto zapored objavlja tekmovanje Moja dežela – lepa in gostoljubna 2017, katerega častni pokrovitelj je predsednik republike Borut Pahor.

Osnova projekta je tekmovanje slovenskih mest in krajev na področju urejanja prostora, okolja in gostoljubnosti. Projekt prerašča v vseslovensko gibanje za urejeno okolje in gostoljubnost. Slednja pa na svoj način odkriva širino in vsebinski smisel slogana Turizem smo ljudje.

Projekt, ki urejeno in gostoljubno okolje prepoznava kot predpogoj kakovostnega turizma, se začenja na krajevnem nivoju, nadaljuje na občinskem, regijskem ter zaključi na državnem nivoju.

Letos sta v boju za najlepši in najgostoljubnejši slovenski turistični kraj tudi Podčetrtek in Rogaška Slatina. Rogaška Slatina je to priznanje že prejela leta 2011.

Bralce vabimo, da oddate svoj glas za enega izmed predstavnikov iz našega območja. Svoj glas oddate tukaj (klik!). Glasovanje se bo zaključilo 4. okrtobra 2017.

 

neprilagojeni-polsi-klik

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
146 queries in 0,798 seconds.