Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Otvoritev novega športnega objekta v Pristavi pri Mestinju in nogometni turnir


Stara brunarica, ki je nekoč stala na mestu sedaj prenovljenega pomožnega objekta, je odslužila svoj namen, zato je Športno društvo Pristava pri Mestinju v sodelovanju z občino Podčetrtek poskrbelo za otvoritev novega.

Člani bodo v sklopu športnega parka tako lahko uporabljali tudi nove garderobe, kopalnico in skupni prostor s kuhinjo.

sl1-kopirajKot že omenjeno, je za izgradnjo nove pridobitve poskrbela občina Podčetrtek, ki je z ostalimi donatorji in sponzorji finančno podprla ves projekt. V bližnji prihodnosti nameravajo na objektu dograditi še nadstrešek.

Župan občine Podčetrtek, Peter Misja, je ob tej priložnosti poudaril pomembnost takih projektov, saj vse generacije nagovarjajo k druženju in zdravemu načinu življenja. Dodal je še, da v občini Podčetrtek vse večje vasi že posedujejo športne parke, ki jih lahko občani s pridom uporabljajo.

Besedam župana se je pridružil tudi predsednik KS Pristava pri Mestinju, Srečko Gobec, ki se je zahvalil vsem pristojnim za sodelovanje in tako Pristavljanom kot tudi ostalim obiskovalcem zaželel varno uporabo igrišč.

Objekt so slovesno otvorili župan občine Podčetrtek, Peter Misja, ravnateljica OŠ Podčetrtek, Sonja Švajger in predsednik ŠD Pristava pri Mestinju, Martin Hercl.

sl3-kopiraj

 

Po prerezu traka sledil tradicionalni nogometni (mladinski in veteranski) turnir za pokal KS Pristava pri Mestinju

Igralce ni ustavil niti dež, saj so se pogumno borili na zelenici in si prisvojili zmago po naslednjem vrstnem redu; 1. mesto ekipa Sv. Eme, 2. mesto ekipa Jerčina, 3. mesto ekipa Pristave.

V ženskih penalih se je najbolje izkazala Andreja Guzej, pri moških pa je na gol najbolje ciljal Gašper Korez.

Tekmovali sta tudi dve ekipi veteranov, in sicer Sv. Ema in Nezbiše, kjer si je zmago prisvojila slednja. V mladinskem turnirju pa so se najbolje izkazali igralci ekipe Pristava.
sl6-kopiraj

se_enkrat

Vir fotografij: Martin Hercl in Tina Fajs

Tina Fajs

grobelnofest-polsi-klik