Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tradicionalna gasilska noč v Lokarjah 2017 s Tanjo Žagar (foto)


Člani Prostovoljnega gasilskega društva Lokarje so ponovno poskrbeli za pestro dogajanje v Lokarjah. Na tradicionalni Gasilski noči ni manjkalo ne tekmovalnosti, ne zabave.

V soboto 5.8. se je pred gasilskim domom PGD Lokarje odvijala tradicionalna letna gasilska prireditev z gasilskim tekmovanjem.

gasilska-noc-lokarje-11Tekmovanje je potekalo v hitri mokri vaji in suhi vaji z motorno brizgalno.

Rezultati so bili sledeči:

Hitra mokra vaja – člani: 1. mesto PGD Zabukovica, 2. mesto PGD Dobje in 3. mesto PGD Nova cerkev

Hitra mokra vaja – članice: 1. mesto PGD Oplotnica

Suha vaja z motorno brizgalno – člani: 1. mesto PGD Ponikva, 2. mesto PGD Zagradec pri Grosupljem in 3. mesto PGD Šmarje pri Jelšah in PGD Sveti Štefan (dosegli enak rezultat)

Suha vaja z motorno brizgalno – članice: 1. mesto PGD Ponikva

gasilska-noc-lokarje-30Zvečer se je prireditev nadaljevala z zabavnim delom na katerem je številne obiskovalce navduševala pevka Tanja Žagar s skupino Avantura.

Ob tej priložnosti so gasilce iz Lokarij obiskali tudi predstavniki pobratenega društva iz mesta Kirschhausen v Nemčiji.

Leto 2017 je namreč jubilejno leto sodelovanja med obema društvoma, saj se je njihovo sodelovanje začelo že pred okroglimi tridesetimi leti. Ob tej priložnosti je predstavnike obeh društev v Ipavčevi hiši sprejel župan občine Šentjur, mag. Marko Diaci.

Foto: PGD Lokarje

hoomstock-polsi-klik