Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 3.7.2017 (prošnja očividcem, zaseg orožja,…)


26.6.2017 (ponedeljek)

Policijska postaja je bila obveščena, da je v naselju Šmarje pri Jelšah, na parkirišču, prišlo do prometne nesreče med voznikom avtobusa in voznico osebnega avtomobila. Vzrok prometne nesreče je bil nepravilni premik voznika avtobusa zaradi česar mu je bila izrečena globa.

27.6.2017 (torek)

PROMETNA NEZGODA

Nekaj pred 15.00 uro so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom, ki se je zgodila izven naselja Šentvid pri Grobelnem. V prometni nesreči je neznani voznik neznanega vozila trčil v polzapornico na cestno-žel. prehodu, zaradi česar se je zapornica odlomila. Po trčenju je neznani voznik zapustil kraj prometne nesreče. V zvezi tega policisti naprošajo vse, ki karkoli vedo o prometni nesreči, da to sporočijo na PP Šmarje pri Jelšah ali na tel št. 113.

28.6.2017 (sreda)

S strani policistov PP Šmarje pri Jelšah je bila opravljena hišna preiskava v kateri je bil zasežen samostrel in zračna puška. Ker občan, pri katerem se je opravljala hišna preiskava, ne poseduje veljavne orožne listine bo zoper njega v skladu z določili Zakona o prekrških s strani prekrškovnega organa izdana odločba o prekršku.

30.6.2017 (petek)

PROMETNE NEZGODE

Nekaj po 12.00 uri so policisti na regionalni cesti v kraju Prelasko obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi vožnje po nepravilni strani vozišča. V prometni nesreči sta bili dve osebi hudo telesno poškodovani.

Do prometne nesreče z materialno škodo pa je prišlo tudi na parkirišču pri ZD Šmarje pri Jelšah, ko je voznik osebnega avtomobila pri premiku trčil v tam parkiran osebni avtomobil.

Prometno nesrečo so obravnavali tudi v kraju Bodrež. V prometni nesreči sta bila udeležena voznika osebnih avtomobilov, do katerega je prišlo zaradi neupoštevanja pravil o prednosti.

Udeleženci prometne nesreče so naknadno iskali zdravniško pomoč, pri tem pa je bilo ugotovljeno, da imajo lahke telesne poškodbe.

01.07.2017 (sobota)

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so v kraju Belo kontrolirali voznika osebnega avtomobila, kateremu je elektronski alkotest po pravilno opravljenem preizkusu pokazal 0,72 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Po opravljenem preizkusu je bilo vozniku odrejeno pridržanje na tukajšnji PP, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa se bo zagovarjal pred sodnikom.

KRŠITEV JRM

Ob navedeni uri so dobili prijavo kršitve javnega reda in miru. Na podlagi zbranih obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do spora med partnerjema v katerem je fant udaril svoje dekle. Zaradi tega je bil kršitelju izrečena globa.

02.07.2017 (nedelja)

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči v kraju Podčetrtek. Do prometne nesreče je prišlo med voznikom osebnega avtomobila in kolesarjem. Vzrok za nastanek prometne nesreče je bil v neupoštevanju pravil o prednosti. Kolesar je v prometni nesreči bil lahko telesno poškodovan.

pivo-cvetje-polsi-klik