Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 5.7.2017


27.08.2017 Rogatec

Policisti so bili obveščeni o tatvini na škodo Slovenskih železnic. Pri ogledu kraja kaznivega dejanja so policisti ugotovili, da je neznani storilec v času dveh let odtujil večje število starih železniških tirov, kateri so bili deponirani ob slepem tiru v Rogatcu.

Ko bodo policisti zbrali vsa obvestila, bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo.

27.06.2017 Rogaška Slatina

Policisti obravnavajo storitev kaznivega dejanja tatvine mobilnega aparata znamke Lenovo C2 Vibe, katera je bila storjena dne 26.06.2017. Ko bodo policisti zbrali vsa obvestila bodo zoper storilca dejanja, bodo podali kazensko ovadbo.

28.06.2017 Podplat

S strani varnostne službe Sintal je bila policija obveščena o poškodbi bančnega avtomata na bencinskem servisu Podplat.

Na kraju so policisti skupaj z delavci varnostne službe ugotovili, da je neznani storilec poškodoval režo za kartico na bančnem avtomatu, katero so delavci pristojne banke tudi takoj popravili. Policisti pa bodo z zbiranjem obvestil skušali izslediti storilca zoper katerega bodo tudi ustrezno ukrepali.

01.07.2017 Brezovec pri Rogatcu

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru, saj bi se naj starejša zakonca doma pretepala med sabo. Na kraju so policisti ugotovili, da sta se mož in žena najprej sporekla besedno, na kar so začele govorit pesti. Slabše jo je odnesel mož, kateri je bil v pretepu telesno poškodovan, zato je iskal zdravniško pomoč v ZD Šmarje pri Jelšah, kjer je bilo ugotovljeno, da je zadobil lahke telesne poškodbe.

Kršiteljici je policija za kršitev javnega reda in miru izdala plačilni nalog.

03.07.2017 Drevenik

Policisti so bili obveščeni o vlomu, kateri je bil storjen v zadnjih desetih dneh. Ugotovili so, da je neznani storilec vlomil v uto za orodje iz katere je nato odtujil strižno kosilnico, kosilnico na nitko in vrtno samohodno kosilnico, in s tem lastnikom povzročil za 1500 evrov materialne škode.

Policisti so takoj začeli z zbiranjem obvestil za izsleditev storilca dejanja, zoper katerega bo podana kazenska ovadba.