Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 12.7.2017


04.07.2017 Rogaška Slatina

Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega avta, kateri je izsilil prednost vozniku tovornega vozila. V prometni nesreči ni bil nihče poškodovan, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

05.07.2017 Rogaška Slatina

Policisti obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja na škodo občana, kateri je opravil dvig denarja na bančnem avtomatu. Po opravljeni transakciji je občan vzel kartico, denar pa pozabil v reži bančnega avtomata, katerega je nato vzel neznani storilec. Ko bodo policisti izsledili storilca ga bodo zoper njega podali kazensko ovadbo.

06.07.2017 Strmec pri Sv. Florjanu

PP Rogaška Slatina je bila obveščena o kršitvi javnega reda in miru. Policisti so intervenirali pri prepiru in ugotovili da je šlo za spor med nekdanjima partnerjema. Zaradi ugotovljenih kršitev so policisti kršitelju izdali plačilni nalog.

08.08.2017 ROGATEC

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v neposredni bližini prireditve v Rogatcu, kjer bi se naj pretepalo večje število oseb.

Na kraju so policisti ugotovili, da je prišlo do pretepa med večjim številom mlajših moških, predvsem mladoletnikov. V pretepu so bile štiri osebe poškodovane. Med zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je eden izmed mladoletnih kršiteljev v pretepu uporabil tudi manjši nož, s katerim je poškodoval ostale udeležence v pretepu. Zaradi zadobljenih poškodb v pretepu so štiri osebe iskale zdravniško pomoč.

Policisti v zvezi kršitve javnega reda in miru, ter v zvezi storitve kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem obvestil, po zbranih obvestilih pa bodo zoper storilce kaznivih dejanj na okrožno sodišče podali kazenske ovadbe.

flos-polsi-2017