Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ni pravega poletja brez festivala Pivo in cvetje Laško – nagradna igra za vstopnice


Ljubitelji odlične glasbe si dopust načrtujejo tako, da so sredi julija najraje doma, v Laškem. Letošnji festival Pivo in cvetje Laško bo od četrtka, 13., do nedelje, 16. julija. Čeprav gre že za triinpetdeseto izvedbo, je festival vsakokrat novo, nepozabno doživetje, vsekakor pa vedno izjemen vrhunec glasbenega poletja.

Airbourne bodo na Pivu in cvetju Laško zaključili evropsko turnejo
Airbourne bodo na Pivu in cvetju Laško zaključili evropsko turnejo

Glasbeno ostaja festival najbolj raznolik in zato tudi najbolj zanimiv med vsemi slovenskimi festivali, saj ponuja ljubiteljem res številne glasbene zvrsti, od popa do rocka, latino ritmov, muzikala in elektronske plesne glasbe, do narodnozabavne ter letos prvič tudi klezmerja. Letošnji festival ima zanimivo in svežo slovensko – mednarodno dimenzijo.

Med vrhunci bodo zagotovo nastopi skupin Ugly Kid Joe, Level 42, Airbourne ter Dan D, Šank Rock in Big Foot Mama, pevcev Jana Plestenjaka, Tonyja Cetinskega, Iztoka Mlakarja, Chikija Lore in Samanthe Fox, če naštejemo le nekaj izmed preko 60 vrhunskih glasbenih dogodkov.

Ne gre pozabiti tudi na nastope pihalnih skupin in izjemno bogatega etnografskega ter kulturnega programa. Vizualni vrhunec festivalskega dogajanja ostaja veličastna Vodno-ognjena multimedijska predstava, edinstven spektakel, ki ima letos zgodovinsko keltsko tematiko. Prav zaradi njene izjemnosti jo bodo gostje poleg tradicionalne sobote deležni tudi v petek ob 22h.

POCENI VRHUNSKI KONCERTI

Zvezda stalnica Piva in cvetja so tudi Šank Rock
Zvezda stalnica Piva in cvetja so tudi Šank Rock

Festival letos uvaja vstopnino, ki pa s ceno 15 evrov na dan in 30 evrov za vse dni ostaja cenovno najdostopnejši glasbeni dogodek v Sloveniji. Že sicer ugodno ceno je možno še precej znižati, saj do konca junija velja 20 % popust, v začetku julija pa 10%. Poleg tega lahko uveljavite popuste s prijatelji in kupite tk. im. »6pack«, plačaš 5, dobiš 6 vstopnic.

Otroci in mladostniki do 16. leta imajo v spremstvu staršev zagotovljen brezplačen vstop, vstopnice plačajo le njihovi starši oz. spremljevalci. Svetujemo pa, da se izognete gneči na festivalskih blagajnah in si vstopnice zagotovite na spletni strani festivala www.pivoincvetje.si ali v prodajni mreži Moje karte, tako npr. tudi na črpalkah Petrola in OMV.

pivo-cvetje-bener180

NAGRADNA IGRA – PODARJAMO 2 VSTOPNICI ZA PIVO IN CVETJE

Med vsemi, ki se boste na našo stran s pol cenejšimi in brezplačnimi ponudbami Polovička.si registrirali do vključno srede, 5.7., ali boste k registraciji povabili nove člane, bomo izžrebali  dobitnika  dveh vstopnic za festival Pivo in cvetje  2017.

Registracija na Polovička.si je brezplačna.

Vse podrobnosti najdete tukaj (klik!).