Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šentjur: 28. 6. 2017


Nesreča pri delu

Policisti so bili 20. 6. 2017 v večernem času obveščeni o nesreči pri delu, ki se je zgodila na območju Planine pri Sevnici. Policisti so na kraju ugotovili, da je občan s traktorjem kosil travnik na strmem pobočju, pri tem pa se je traktor prevrnil in začel prevračati po brežini, pri čemur je voznik padel iz traktorja. Poškodovanec je bil s helikopterjem odpeljan v UKC Ljubljana. Policisti bodo o zadevi obvestili tožilstvo.

Sosedski nesporazumi

Policiste je 22. 6.2017 obvestila občanka, da jo je napadel sosed. Policisti so na kraju zbrali obvestila in ugotovili, da ni prišlo do kršitve javnega reda in miru, temveč so posredi nesporazumi med sosedi v zvezi igre otrok in nemira, ki ga pri tem povzročajo.

Tatvina kanuja

Občan je 24. 6. 2017 obvestil policiste, da je neznanec v času enega tedna iz ute ob Slivniškem jezeru odtujil kanu z vesli. Kanu je storilec najverjetneje uporabil za vožnjo po jezeru, saj je bil kanu nato najden pri brani Slivniškega jezera. Policisti o storilcu še zbirajo obvestila.

Pogrešana oseba

Policisti so bili 24. 6. 2017 v večernem času obveščeni o pogrešanju občana, ki naj bi odšel neznano kam ter se ni več oglašal na mobilni telefon. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, kje se je občan zadrževal, nato pa jim je uspelo tudi najprej vzpostaviti telefonski stik, nato pa še osebno opravili razgovor. Ugotovljeno je bilo, da ne gre za pogrešano osebo, o ugotovitvah pa bodo policisti napisali poročilo.

Prometna nesreča

Policisti so bili 22. 6. 2017 obveščeni o prometni nesreči v Planinski vasi, kjer je do prometne nesreče prišlo zaradi neupoštevanja pravil pri srečevanju, zaradi česar sta udeležencema bila izdana plačilna naloga.

Divjad na cesti

Policisti so obravnavali tudi večje število povoženj divjadi, zato voznike opozarjajo na večjo previdnost pri vožnji ter da so na izpostavljenih delih pozorni na pojav divjih živali.

 

Po pooblastilu komandirja PP

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Policijski inšpektor specialist III

polovicka_celje_klik