Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

HUDO dobra TELOvadnica: pomagajmo učencem OŠ Bistrica ob Sotli do prenovljene telovadnice!


Včeraj so bili razglašeni štirje finalisti vseslovenskega natečaja HUDO dobra TELOvadnica. Ena izmed štirih finalistk pa je postala tudi Osnovna šola Bistrica ob Sotli!

Zmagovalna osnovna šola bo za nagrado prejela celostno posodobitev šolske telovadnice, ki bo narejena v skladu s strokovnimi priporočili Fakultete za šport in bo služila kot vzorčni primer nadaljnje posodobitve podobnih šolskih telovadnic.

Ker bodo zmagovalca določili glasovi oddani preko uradne spletni strani natečaja, vas vabimo, da s svojim glasom pripomorete k zmagoslavju osnovne šole iz naše regije. Svoj glas lahko oddate tukaj.

OŠ Bistrica ob Sotli si je uvrstitev med finaliste prislužila s predstavitvenim posnetkom Osbos Gym, ki si ga prav tako lahko ogledati na spletni strani natečaja.

Sicer pa se za posodobitev šolske telovadnice, poleg Osnovne šole Bistrica ob Sotli, v finalu potegujejo še SE Pier Paolo Vergerio il Vecchio Capodistria, Osnovna šola Dušana Muniha Most na Soči (Podružnična šola Šentviška Gora) in Osnovna šola Vojke Šmuc Izola.

vir foto: www.osbistricaobsotli.si

sola-voznje-polsi-klik