Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

1. Afroditin tek s Štajerskim valom 2017 v Rogaški Slatini (foto, video)


Sobotno dopoldne je v Rogaško Slatino privabilo številne tekače iz Slovenije in tujine, ki so se udeležili 1. Afroditinega teka s Štajerskim valom. Tekači so tekmovali na 5 in 10 kilometrski trasi, sodelujoči pa so se lahko podali tudi na netekmovalno kilometrsko pot, ki je bila še posebej zanimiva za otroke.

Radio Štajerski val je skupaj s Kozmetiko Afrodita pripravil prvi Afroditin tek s Štajerskim valom, ki se ga je skupno udeležilo okoli petsto tekačev. Zelene majice, ki so jih nadeli tekači, so preplavile Evropsko ploščad, od koder so se aktivni tekači podali na 5 ali 10 kilometrsko pot, neaktivni in predvsem otroci pa so izkoristili možnost teka na kilometer.

Ob športnem vzdušju so organizatorji poskrbeli za bogat spremljevalni program, skozi katerega so zbrane udeležence zabavali člani Harmonikarskega orkestra Simona Plemenitaša, tekači so se lahko ogreli ob  plesnih skupinah  Kuš ni me in Bodi fit, za odlično razpoloženje pa je poskrbela tudi odlična pevka Jana Šušteršič.

afrodita_net

Po dobrih dvaindvajsetih minutah so v cilj začeli prihajati prvi tekači pet kilometrske, po triintridesetih pa že tekači desetkilometrske proge.

V kategoriji žensk, ki so se podale na pet kilometrsko pot je slavila Mojca Centrih (23 min 49 s), drugo mesto je osvojila Andreja Gorčan (25 min 51 s), tretje mesto pa Neža Artnak (28 min 19 s). V moški kategoriji na pet kilometrov je slavil Siniša Pintar (22 min 58 s), drugi je v cilj pritekel Marijan Krempl (23 min 10 sek), tretji pa Žiga Božič (24 min 11 s).

Na desetkilometrski progi se je med ženskami najbolje odrezala italijanka Elisabeta Comero (38 min 39 s), druga je v cilj pritekla Natalija Mašera (43 min), tretja pa Nika Škornik (44 min 40 s). Med moško konkurenco je bil najhitrejši Martin Ocepek (33 min 20 s), drugo mesto je pripadlo Dejanu Preindlu (34 min 28 s), tretje pa Adrianu Nemcu (36 min 34 s).

Tekmovalci, ki so stopili na zmagovalne stopničke so prejeli čudovite pokale Steklarne Rogaška ter paket razvajanja Kozmetike Afrodita, vsi tekači pa so bili deležni funkcionalne tekaške majice ter darilne vrečke pokroviteljev teka.

Nekaj vtisom z današnjega teka lahko prisluhnete v spodnjem posnetku

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”681″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

carraro-fest-2017-polsi-klik

K. C.