Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Univerza za tretje življenjsko obdobje Rogaška Slatina zaključila s študijskim letom (foto)


Minuli petek je v dvorani Kulturnega centra Rogaška Slatina potekala prireditev ob zaključku študijskega leta Univerze za tretje življenjsko obdobje Rogaška Slatina z otvoritvijo razstave Praznik učenja v Tednu vseživljenjskega učenja in razstave štirih študijskih krožkov.

Člane UTŽU Rogaška Slatina je uvodoma pozdravila projektna svetovalka Mojca Vukovič, nato pa jih je nagovorila direktorica Lidija Sovinc. Slednja je potegnila podala oceno študijskega leta, ki ga je ocenila kot uspešno: “Jaz mislim, da je odgovor jasen – leto je bilo razigrano, zanimivo, polno novega in verjamem, da bo tako tudi v prihodnje. Torej lahko rečemo, leto je bilo uspešno.”

Izpostavila je nekaj nekaj večjih dogodkov in jih povabila k udeležbi tudi prihodnje leto.

zakljucek_utzo_rogaska_2

Program so oblikovali člani UTŽO Rogaška Slatina in sicer so po predstavitvi izletov v minulem šolskem letu najprej na oder stopile pevke pevske skupine UTŽO Rogaška Slatina in plesalci plesne skupine, skozi čas po poteh Rogaške Slatine pa sta prisotne popeljala Anton Kamenšek in Vida Hustič.

Sklepno dejanje zaključka je bila podelitev priznanj, nato pa še odprtje razstave Praznik učenja v Tednu vseživljenjskega učenja in razstave štirih študijskih krožkov (ročna dela, šivalnica, zeliščarstvo, kulinarika).

Opoldne so se skupaj odpravili na piknik in klepet v Mijoškovo gorco.

Vabljeni k ogledu fotografij z zaključka.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”673″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]eH

dan-77-polsi-klik