Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 9. 5. 2017


ODKLOPIL ELEKTRIKO   

V ponedeljek, 1. 5. 2017, so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni, da je v okolici Bistrice ob Sotli prišlo do kršitve javnega reda in mira. Policisti smo na kraju ugotovili, da je do spora med sorodniki prišlo zaradi izklopa dovoda električne energije drugemu sorodniku. Kršitelji so prejeli plačilne naloge za plačila glob.

ODVZELI VOZILO

2. 5. 2017, v večernih urah, so policisti opravljali nadzor cestnega prometa v Mestinju. Pri tem je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, za katerega se je v postopku izkazalo, da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Ker voznik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, so mu policisti osebni avto odvzeli. Kaj bo z vozilom, bo odločilo sodišče.

PROMETNA NESREČA

4. 5. 2017, v popoldanskem času, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je pripetila v Šentvidu. Policisti so na kraju ugotovili, da je vzrok prometne nesreče prekratka varnostna razdalja voznice osebnega avtomobila. Za kršitev cestno-prometnih predpisov je prejela plačilni nalog za plačilo globe. Na srečo telesno poškodovanih ni bilo. 

ZMERJALA VOZNIKA

4. 5. 2017, v popoldanskih urah, so policisti prejeli obvestilo občana, da je med vožnjo po cesti za njim vozeča voznica osebnega avtomobila z izrazitimi svetlobnimi in zvočnimi signali dajala znake, da naj ustavi. Ko je vozilo ustavil, je do njega pristopila voznica in ga pričela zmerjati in žaliti. Ko je ugotovila, da se je spravila na napačnega, je odpeljala. Za nedostojno vedenje je kršiteljica prejela plačilni nalog za plačilo globe. 

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

V jutranjih urah 7. 5. 2017 so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in mira okolici Šmarja pri Jelšah, saj naj bi oče udaril sina. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do spora med očetom in sinom, v katerega se je vmešal  stric. Sin je strica udaril v obraz. Za nečedno dejanje je mladenič prejel plačilni nalog za plačilo globe. 

TATVINA OTROŠKEGA MOTORNEGA KOLESA

7. 5. 2017 so policisti prejeli obvestilo občana, da mu je naznani storilec iz odklenjene garaže odtujil otroško kolo z motorjem znamke KTM rumene barve. Policisti storilca še iščejo.